Oamenii care nu poartă mască vor putea fi detectaţi prin intermediul unei aplicaţii a unei companii româneşti

O aplicație care ajută la identificarea tuturor persoanelor care nu respectă măsura purtării măștii de protecție corect, pe nas și pe gură, atât în spațiile închise, cât și în cele deschise, va fi lansată în România.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 13:45
Oamenii care nu poartă mască vor putea fi detectaţi prin intermediul unei aplicaţii a unei companii româneşti

Dezvoltatorul, Starbyte, a anunțat că soluția este parte integrantă din 4Apply, o aplicație ce se folosește pentru procesul de pre-aprobare a creditelor online și deschidere de cont.

Prin intermediul aplicației, persoanele care poartă mască și cele care nu o poartă pot fi detectate prin sistemul de recunoaștere a feței. Atunci când o persoană nu respectă regulile, o notificare va fi trimisă administratorului sau responsabilului.

„În condiţiile înmulţirii alarmante a numărului de persoane infectate, nevoia de a identifica în timp real persoanele care nu poartă mască a devenit o necesitate, dar şi o obligaţie morală pentru organizaţiile care au spaţii tranzitate. Soluţia noastră le oferă şansa de a reacţiona prompt şi de a preveni posibile infectări şi suntem mândri că putem contribui în acest fel la limitarea răspândirii virusului”, a declarat Adrian Băcăianu, director general Starbyte.

Aplicația românească 4Apply e destinată instituțiilor financiare, companiilor de asigurări, dar și altor firme care doresc să implementeze un flux de înrolare sua de creditare online, automatizat, prin date biometrice.

Astfel, platoforma de conectează cu furnizori de semnătură digitală și astfel se pune la dispoziție un flux complet prin care utilizatorii să poată semna digital documente pe telefon, calculator sau tabletă.

 


loading...