Oamenii sunt şocaţi: BĂRBATUL FĂRĂ FUND s-a dezvăluit pe INTERNET într-o fotografie incredibilă FOTO

Un bărbat a postat pe internet o fotografie bizară, arătând faptul că nu are fund. Din cauza unei boli, doctorii au fost nevoiţi să îl opereze.

15 ian. 2014, 14:57

Un american, al cărui nume nu este cunoscut, a postat pe internet o fotografie inedită în care arată că nu are fund. Şocant este faptul că tânărul a suferit mai multe operaţii din cauza unei boli dureroase, având chisturi pilonidale, potrivit Mirror.

Citeşte şi Femeia cu CEL MAI MARE FUND DIN LUME se confesează: SUNT MÂNDRĂ de mine GALERIE FOTO VIDEO

Boala pilonidală este o infecţie cronică a tegumentelor situate imediat deasupra şantului interfesier. Este determinată de un chist infectat la nivelul tegumentului.

Chistul este de obicei localizat imediat lateral sau superior de şanţul interfesier şi poate avea aspectul unei gropiţe de mici dimensiuni. Firele de păr pot protuziona de la acest nivel şi de asemenea se pot observa mai multe asemenea chisturi.

Citeşte şi Lucruri fascinante pe care nu le ştiai despre fundul unei femei

Bărbatul spune că este căsătorit şi soţia sa nu este deranjată de acest aspect. Mai mult, el a ţinut să precizeze că atunci când se duce la baie, totul este se întâmplă ca la o persoană normală, cu fese.