Oana Badea candidează la primărie

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Oana Badea va fi candidatul PDL pentru Primăria Aiud, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 14:37
Oana Badea candidează la primărie

Ion Dumitrel a declarat că PDL Alba a decis ca secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Oana Badea să fie candidatul PDL pentru funcţia de primar al municipiului Aiud la alegerile locale din acest an.

Dumitrel a spus că se aşteaptă ca Oana Badea să îl învingă la alegerile din acest an pe actualul primar al municipiului Aiud, Horaţiu Josan (PNL), deoarece are un proiect concret pentru dezvoltarea oraşului.

„Colega noastră va administra Aiudul după vara acestui an”, a spus prim-vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel.

La rândul său, Oana Badea, a declarat, vineri, corespondentului corespondentul MEDIAFAX, că a decis să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Aiud deoarece locuitorii „merită o altfel de administraţie, o administraţie eficientă, care să le răspundă cu adevărat nevoilor”.

„Am un proiect pentru municipiul Aiud. Aiudul şi aiudenii merită o altfel de administraţie, o administraţie eficientă, care să le răspundă cu adevărat nevoilor. Cred că experienţa dovedită în administraţia centrală poate fi folosită, transferată către Primăria Aiudului, într-un mod benefic şi, mai mult decât atât, proiectul meu este viabil pentru că mă bucur de sprijinul unei echipe întregi, care dovedeşte prin fapte că ştie ce este de făcut”, a afirmat Oana Badea.

Principalul contracandidat al Oanei Badea va fi actualul primar al municipiului Aiud, liberalul Horaţiu Josan, care est cotat cu cele mai mari şanse să câştige un nou mandat.