Oana Bozga-Pintea a născut. Bucurie fără margini. ”Am adus pe lume un suflețel”

Bucurie fără margini pentru Oana Bozga-Pintea. Frumoasa artistă a născut vineri, pe 22 martie, o fetiță perfect sănătoasă.

23 mart. 2024, 13:25

Oana Bozga-Pintea este în culmea fericirii. Frumoasa artistă a născut vineri, 22 martie, o fetiță perfect sănătoasă. Frumoasa veste a fost dată chiar de proaspăta mămică.

Oana Bozga-Pintea a postat o imagine emoționantă pe rețelele sociale, la scurt timp după ce a născut. Oana Bozga-Pintea și fetița ei sunt foarte bine, cea mică primind la naștere nota 10.

Am reușit! La 15.10 am adus pe lume un suflețel. 4.100 kg, 57 cm și nota 10. Suntem bine amândouă. Am avut echipa perfectă”, este mesajul postat de artistă.

Astăzi, la o zi distanță de la naștere, soțul Oanei a venit în vizită la spital să-și cunoască minunea.

‘Fetița lui, cu ochii lui’‘, a scris artista, plină de fericire.

Oana Bozga-Pintea este un artist exemplar și a cântat până în ultima lună de sarcină. Deși ar fi putut naște oricând, interpreta de muzică populară s-a ținut de cuvânt și a fost prezentă la toate evenimentele unde își dăduse cuvântul că va merge să cânte.

Oana Bozga-Pintea este o femeie credincioasă, soțul ei fiind preot, iar credința în Dumnezeu a ajutat-o să-și împlinească cele mai mari visuri. Are trei copii, doi băieței și micuța născută vineri, un soț iubitor, o casă frumoasă, o familie minunată și o carieră în plină ascensiune. Nu trece o zi fără să mulțumească în rugăciuni și în cântec.

Nu suntem norocoși, suntem binecuvântați…
Nu suntem perfecți, dar e perfect așa cum suntem…

Băieții mei…inima mea toată…toți trei… 💙🩵🩵…💝

Mulțumim, @nicolaebocaphotographer, pentru că de fiecare dată ne cuprinzi emoțiile prin filtrul sufletului și al ochiului tău. Pentru noi, ești unic! 🤩, a scris Oana Bozga-Pintea, recent, pe Instagram.

CITESTE SI: Bucurie fără margini pentru Oana Bozga-Pintea. Este însărcinată pentru a treia oară. ”Un bob de mazăre, dar un munte de dragoste”