Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi la Survivor All Stars, după ce a aflat că Jador, iubitul ei, a fost descalificat: „M-a destabilizat total”

Oana Ciocan a fost foarte tristă și dezamăgită că nu l-a văzut pe iubitul ei, pe Jador, în Republica Dominicană.

06 mart. 2024, 08:48
Oana Ciocan a izbucnit în lacrimi la Survivor All Stars, după ce a aflat că Jador, iubitul ei, a fost descalificat: „M-a destabilizat total”

Iubita lui Jador, Oana Ciocan, a fost una dintre concurentele-surpriză de la Survivor All Stars, ediția din 5 martie. Cu toate că a intrat în tabăra Războinicilor, ea a venit în Dominicană din dorința de a-și reîntâlni partenerul, pe Jador.

A fost foarte dezamăgită când a aflat că Jador a fost descalificat din competiție cu doar o seară înainte ca ea să ajungă acolo. A încercat, totuși, să nu facă din țânțar armăsar și să se bucure de faptul că se afla acolo. La un moment dat, însă, a izbucnit în lacrimi.

Citește și Anamaria și Tudor Ionescu s-au certat ca la ușa cortului la Power Couple România: „Să-mi spui când te oprești din urlat, ca să pot pleca de aici!”

„Oana a avut un mic șoc și eu o înțeleg perfect, m-a întrebat cum ar fi fost să văd eu acest lucru în locul ei. Probabil că aș fi fost mult mai devastată”, a declarat Ștefania Ștefan, din tabăra Războinicilor.

„Deși nu ar trebui să fie scuză, pentru că ești la Survivor și știi unde ai venit, nu am putut să mă concentrez absolut deloc, pentru că aveam alte așteptări de întâmpinare, îmi făcusem alte planuri în cap. Faptul că Ionuț nu a fost aici m-a destabilizat total. Cu toate astea, eu știu că el își dorește să lupt. O să fie totul bine”, a spus Oana, cu ochii în lacrimi.

Jador a fost unul dintre concurenții valoroși de la Faimoși pentru că aducea puncte mereu pe traseu, dar a ales să iasă din competiție și a încălcat, astfel, regulamentul. Acest lucru a atras după sine descalificarea din joc.

„Unul dintre voi a depășit orice limită astăzi. Această persoană este în tribul Faimoșilor și acesta, cu părere de rău, este Jador. În acest moment, tu concurent Jador la Survivor All Stars vei părăsi competiția și vei fi descalificat”, a precizat Daniel Pavel.

Citește și Radu Siffredi, pregătit să devină tătic. Oana Matache, impresionată de gestul iubitului ei, la Power Couple: „Eu sunt o persoană căreia îi plac copiii”

„Sunt doar supărat. Am o zi proastă. Dacă dumneavoastră ați înțelege că e clar o chestie care mă deranjează dacă plec de nebun așa… Vreau să stingeți flacăra ca să fie treabă treabă și să ne vedem de drum fiecare”, a declarat Jador, după ce a fost descalificat.