Oana Craioveanu, în TOPUL CELOR MAI SEXY FEMEI DIN LUME

Oana Craioveanu, prietena cea mai bună a Lorei, a apărut pe coperta revistei FHM, în numărul de iunie şi a fost aleasă într-un top ale celor mai sexy femei din lume în 2014.

26 iun. 2014, 16:25

Oana şi-a luat prietena cea mai bună, pe Lora, şi au mers la petrecerea unde au fost decernate premiile destinate celor 100 de femei sexy votate de cititori. Focoasa brunetă s-a distrat alături de alte vedete de la noi, dar a şi primit o poziţie onorantă în top 25, întrecând frumuseţi consacrate de la noi şi din străinătate, scrie libertatea.ro.

„Am intrat in top FHM 100 CELE MAI SEXY FEMEI DIN LUME 2014 pentru ca voi m-ati propus in urma pictorialului din 2013-„Sunny Belle” de la malul marii…tot voi, ati vrut o coperta spunand simplu: „mai usor cu fetele tocite, care apar in toate revistele, hai sa dam credit si altor fete”(H.G)…si tot voi m-ati votat pana pe locul 25. Va multumesc din suflet tuturor pentru voturi, sustinere, incurajari si complimente. Nu uitati: „NU CAUTATI SA FITI OAMENI DE SUCCES, CAUTATI SA FITI OAMENI DE VALOARE”, a scris Oana pe Facebook.

CITEŞTE ŞI Lora, ceartă de proporţii pe Facebook. De la ce a pornit totul