Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. Emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?” a fost scoasă din grilă!

Mişcare surprinzătoare în lumea media. Oana Cuzino pleacă de la PRO TV după ani de colaborare cu trustul de televitiune. Emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?" a fost scoasă din grila televiziunii începând cu toamna aceasta.

28 iul. 2021, 12:03
Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. Emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?” a fost scoasă din grilă!

Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. Emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”, difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10.00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă.

Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. Emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?” a fost scoasă din grilă!

Pe parcursul anilor, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

„Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, au transmis reprezentații televiziunii într-un comunicat oficial.

DOC, cea mai amplă comunitate bazată pe conţinut ştiinţific din domeniul medical din România, s-a situat pe prima poziţie conducând detaşat în segmentul sănătate şi îngrijire personală pe parcursul întregului prim semestru din acest an.

Publicitate
Proiectul coordonat de dr. Oana Cuzino, medic primar geriatrie şi doctor în ştiinţe medicale, s-a situat în fiecare lună pe poziţia de lider al segmentului măsurat de BRAT via SATI (Studiul de Audienţă şi Trafic Internet, standardul măsurării de trafic şi audienţă auditată independent) cu cifre uriaşe: între 2.2 şi 3.2 milioane de vizitatori unici, în fiecare lună.

În anul 2015, emisiunea Oanei Cuzino a mai fost scoasă din grila PRO TV, dar a revenit după o perioadă pe post. Oana Cuzino este Medic Primar Gerontologie Geriatrie (2005) şi Doctor în Ştiinţe Medicale (2005).

Citeşte şi: Ellen DeGeneres renunţă la celebrul show după 19 sezoane şi peste 3.000 de episoade. Vedeta s-a săturat de acuzaţiile de hărţuire şi mediul de lucru toxic, din platou
 

A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carola Davila” din Bucureşti în 1995 şi a început activitatea medicală în cadrul INGG Ana Aslan Bucureşti (1996), unde şi-a efectuat specializarea în domeniul Gerontologiei şi Geriatriei.

În 1999 şi-a făcut debutul în televiziune, la TVR 1. Acolo realiza emisiunea „Medicina pentru toţi”. Din 2002, ea prezintă la PRO TV emisiunea Ce se întâmplă, doctore?

Citeşte şi: Oana Cuzino, 49 ani, arată ca la 20. Ce dietă ţine vedeta pentru a arăta mereu tânără: „Merg mereu pe calitate, mai puţin pe cantitate”