Oana Cuzino, 49 ani, arată ca la 20. Ce dietă ţine vedeta pentru a arăta mereu tânără: „Merg mereu pe calitate, mai puţin pe cantitate”

Oana Cuzino are 49 de ani, însă pare de 20. Avantajul de a nu-și arăta vârsta nu se datoarează nicidecum bisturiului, cum se întâmplă la multe femei, ci stilului său de viață.

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 13:11
Oana Cuzino, 49 ani, arată ca la 20. Ce dietă ţine vedeta pentru a arăta mereu tânără: „Merg mereu pe calitate, mai puţin pe cantitate”

Vedeta duce o viață echilibrată, cu un regim extrem de sănătos, însă nu lipsește nici mișcarea din programul său.

Merg întotdeauna pe calitate, mai puțin pe cantitate, și încerc să stabilesc o relație de congruență între efortul fizic depus în ziua respectivă și caloriile ingerate. Sport și mișcare fac de câte ori am ocazia, cu siguranță de 2-3 ori pe săptămână, fie că sunt sesiunile de pilates sau de krav maga, însă îmi place să joc padel cu prietena mea sau să înotăm, așa că jonglez cu aceste activități pentru a evita monotonia și a face din sport un prilej de distracție și de bună dispoziție.

Prefer ca alimentele de origine animală să fie cât mai biologice, apropo de concentrația mărită a pesticidelor și fitochimicalelor (dublu sau chiar mai mult cocentrate în acest tip de alimente, pentru că animalele de hrănesc cu furaje îmbogățite cu pesticide diverse, nu?).

Citește și: Aşa mamă, aşa fiică! Cum arată fiica Oanei Cuzino!? La doar 18 ani s-a transformat într-o femeie foarte atrăgătoare

Mă refer la lactate, carne, ouă, cât despre preparare, legumele, frunzele, condimentele, fructele le prefr în stare naturală sau doar înăbușite ușor. Uleiul de măsline, un must zilnic pentru mine, dar și semințele de orice fel în stare naturală.

Carnea, peștele și ouăle preparate termic după indicațiile specifice, prin fierbere sau la cuptor. Mănânc rar carne, prefer ca surse de proteine ouăle, dar și peștele de dimensiuni mici, pentru că are o concentrație mult mai mică de metale grele și bisfenol. A, preferabil din apă rece, pentru că are grăsimi omega 3 de calitate, fructele de mare, dar și lactatele fermentate precum kefirul, laptele bătut, dar și murăturile, care sunt sursa perfectă de probiotice a românului, dintotdeauna„, a declarat Oana Cuzino pentru Viva.ro.

Dieta Oanei Cuzino

Oana Cuzino mărturisește că nu prea consumă alimente de origine animală, este adepta salatelor cu multe legume fructe, dar și brânzeturi și iaurturi.

Sunt adepta unei diete mediteraneene cu accente japoneze (zâmbește), cu salate, legume multe, fructe, pește crud și gătit, caracatiță și fructe de mare diverse, grăsimi sănătoase, ulei de măsline, brânzeturi, iaurturi și ocazional carne, însă cât mai slabe.

Consum cu moderație cereale și făinoase, prefer quinoa, hrișcă, chia, ovăz și hrană cât mai vie, bogată în enzime și vitamine. Nu mă abat de la regimul de odihnă zilnic, dorm 7-8 ore pe noapte și am grijă să mă hidratez„, a mai spus vedeta pentru aceeaşi sursă.