Oana și Viorel Lis au făcut anunţul după 21 de ani de relaţie: Nu vreau să o țin în loc

Oana și Viorel Lis au o relație de 21 de ani şi peste şapte ani de căsnicie. Cu toate acestea, Viorel Lis a făcut un anunţ surprinzător într-o emisiunea de televiziune.

RomaniaTV.net
02 iul. 2019, 05:58
Oana și Viorel Lis au făcut anunţul după 21 de ani de relaţie: Nu vreau să o țin în loc

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, în ciuda faptului că multe persoane din jur credeau că blondina stătea cu el doar pentru banii lui. În ciuda diferenței de vârstă, ei au rămas împreună, iar soția edilului este un mare sprijin, mai ales de când el a început să aibă probleme de sănătate.

Fără să-i pese de ceea ce spun gurile rele despre ea sau despre relația ei cu Viorel Lis, Oana face tot felul de glume pe această temă și reușește să-și mențină pozitivismul. Pe pagina ei de Facebook, blondina ține legătura cu toți fanii ei și scrie și publică fotografii aproape în fiecare zi, iar admiratorii nu întârzie niciodată să apară și să-i transmită mesaje.

Oana Lis, ATACATĂ DUR pe internet. Soţia lui Viorel Lis a reacţionat VEHEMENT 

Cum vorbește Viorel Lis despre Oana, după 21 de ani de relație

S-au cunoscut în anul 1998 și de atunci sunt de nedespărțit. Fostul edil al Capitalei și Oana Lis sunt fericiți împreună și formează unul dintre cele mai glumețe cupluri. „Dacă trăiesc până la 90 de ani, mă voi recăsători”, a declarat el într-o emisiune de televiziune.

Oana s-a apucat de facultate, iar Viorel Lis este extrem de mândru de ea. „A depăşit oanumită treaptă, este foarte deşteaptă. Facultatea a deschis-o, a învăţat-o multe (…) Atât de mult ţin la tine că, dacă ai alege să ai altă viaţă, nu m-aş împotrivi. Nu vreau s-o ţin în loc”, a spus Viorel Lis, potrivit wowbiz.ro.