Oana Ioniță, adevărul dureros despre divorțul de Florin Budnaru. Bebelușa suferă enorm după ce a pierdut custodia fiului: „Am simțit că încerc să intru în viața lui Maxim și nu aveam loc”

Oana Ioniță a dezvăluit tot adevărul despre divorțul de Florin Budnaru. Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a vorbit despre motivul care a făcut-o să se despartă de fostul soț.

20 mart. 2024, 22:33
Oana Ioniță, adevărul dureros despre divorțul de Florin Budnaru. Bebelușa suferă enorm după ce a pierdut custodia fiului: „Am simțit că încerc să intru în viața lui Maxim și nu aveam loc”
Oana Ioniță, dezvăluiri dureroase despre divorț

După zece ani de căsnicie, Oana Ioniță și Florin Budnaru au decis să meargă pe căi separate. În urma divorțului, cei doi au trebuit să decidă ce se va întâmpla cu privire la custodia celor doi copii ai lor, Maxim, în vârstă de 10 ani, și Isabel, în vârstă de 13 ani, fiica coregrafei dintr-o altă relație. Inițial, Oana a fost de acord ca fiul lor să rămână cu tatăl său. Ulterior, a cerut ajutorul instanței pentru a putea petrece mai mult timp cu copilul ei.

De la bărbatul care o susținea mereu, Florin a devenit în timp distant. După ce s-au mutat, fiul lor avea propria lui cameră, dar a decis să doarmă în continuare cu tatăl său. Timpul în doi al părinților a dispărut complet, în timp ce Oana Ioniță simțea ruptura din ce în ce mai intens.

„Camera lui Maxim a fost clară, dar el n-a dormit niciodată în camera aia. Când noi oameni maturi vor să aibă o relație, trebuie să discute și să ă încerce ca relația să rămână. Părinții trebuie să aibă timpul lor și să ia hotărâri pentru toți patru. Noi nu am avut timpul nostru. Fiecare avea un alt program. Ne-am distanțat ca și energie și, la un moment dat, am simțit că nu e ce trebuie și să facem ceva.

Lui i se părea normal, dar eu aveam nevoie să stea și de mine. Nu mai avem timp cu el. Nu mai aveam susținerea. Mi se părea că toată energia se duce spre Maxim. Nu că sunt geloasă, dar nu mai exista altceva. Și am avut discuții și am zis că ori suntem împreună, ori nu”, a explicat Oana Ioniță, în podcastul lui Ameri Nasrin.

Citește și: Oana Ioniță, în lacrimi după ce a pierdut bătălia pentru custodia copilului: „A fost îndoctrinat, alienat! S-a ajuns prea departe, am suferit prea mult”

Decizia de a divorța a fost luată de dansatoare după o discuție dureroasă cu fostul soț, care a fost surpins de decizia ei. Din acea clipă, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a simțit că Florin încearcă să-l îndepărteze pe Maxim de ea.

„Atunci am hotărât să divorțez. Nu a fost altceva. Eu am tras enorm și am avut o discuție acum doi ani, în care am spus că îmi doresc o relație. Era supărat permanent pe mine. Avea perioade de drame, de supărări. Și atunci mi-a spus, ‘ești liberă de acum încolo să-ți trăiești viața cum vrei’. După câteva luni am spus, ‘m-am hotărât să divorțăm’. A zis că el nu este de acord, dar că este alegerea mea. Nu poți să nu fii de acord cu lucrul pe care tu îl inițiezi, chiar dacă nu-l spui. Mi-a spus că putem să stăm să locuim împreună.

Și atunci am simțit că încerc să intru în viața lui Maxim și nu aveam loc. Eu ziua eram alături de el. La un moment dat mi-a zis, ‘Păi tu nu-l crești pe Maxim’. Și-ar fi dorit să fiu mai mult acasă, dar nu mi-a spus sau arătat.

Când am plătit casa, am spus că, ‘Am scăpat de credit, hai să mergem în vacanțe’ și n-a mai fost. Mi-am dorit. (…) Poate că mă iubea în felul lui, că mi-a spus, dar trebuia să simt. Cred că iubirea se simte mai mult decât se spune”, a dezvăluit Oana Ioniță.

Citește și: Oana Ioniţă nu şi-a mai văzut de mult timp fiul rămas în grija fostului soţ. „Maxim, îmi e dor doar să fii mai mult timp lângă mine”

Oana și fostul soț au semnat o convenție prin care au stabilit ca domiciliul fiului lor să fie la tată. Dansatoarea a sperat că lucrurile se vor așeza, dar a ajuns să nu-și mai vadă copilul decât foarte rar.

„El s-a distanțat de mine. Am făcut o convenție, după ce am divorțat. Era făcută în perioada în care eu am vrut să divorțez, el nu voia să plece decât cu Maxim și cu domiciliul la el. Am făcut o convenție în care nu era stipulat timpul concret, erau stipulate vacanțele și restul la mica înțelegere.

Plus că mi s-a spus că putem să atacăm acel document. S-au mutat aproape, doar că de atunci lucrurile s-au separat foarte mult, Maxim știa că mama lui este foarte ocupată și nu are timp de el.

I s-au inserat în mica lui memorie lucruri despre mama lui. (…) S-a schimbat major, Maxim. S-a maturizat, dar s-a și înrăit. Probabil că a simțit foarte mult suferința tatălui lui. Mă așteptam să ne împăcăm. Eu am trecut prin traumă până să divorțez. Cea mai grea perioadă a mea a fost decizia”, a povestit Oana Ioniță.

Mai mult, Oana nu a știut unde locuiește fiului ei și niciodată nu a fost la el acasă: Eu nu știam unde stau. Nu știam dacă are nevoie de ceva. Nu am știut niciodată unde stă. Am aflat în proces.

Mi s-a spus că eu am creat chestia asta. Eu am propus să divorțez și eu am produs această separare. Dacă eram bine, eram bine… Am suferit că copilul îmi este luat, îndepărtat. Isabel pentru că nu a simțit această apropriere sufletească, nu a simțit”, a completat vedeta.