Oana Ioniţă nu şi-a mai văzut de mult timp fiul rămas în grija fostului soţ. „Maxim, îmi e dor doar să fii mai mult timp lângă mine”

Oana Ioniță, cunoscuta coregrafă şi fostă "bebeluşă" la Cronica Cârcotaşilor, a dezvăluit în lacrimi dorul pe care îl simte pentru fiul său, Maxim, care a rămas în custodia fostului ei soț după divorț. Această situație a fost o decizie luată în comun la momentul separării, dar acum o face să sufere profund.

27 feb. 2024, 20:28
Oana Ioniţă nu şi-a mai văzut de mult timp fiul rămas în grija fostului soţ. „Maxim, îmi e dor doar să fii mai mult timp lângă mine”
Oana Ioniţă nu şi-a mai văzut de mult timp fiul rămas în grija fostului soţ. "Maxim, îmi e dor doar să fii mai mult timp lângă mine"

Oana Ioniţă nu şi-a mai văzut de mult timp fiul rămas în grija fostului soţ. Vedeta a fost invitată la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV  unde a vorbit deschis despre dorul pe care îl simte pentru fiul său, Maxim, care a rămas în custodia fostului ei soț după divorțul lor. Aceasta a mărturisit că nu și-a văzut fiul atât de des pe cât și-ar fi dorit în ultima perioadă și că suferă din cauza acestui lucru.

„Maxim, îmi e dor doar să fii mai mult timp lângă mine și eu mai mult timp lângă tine. Să pot să te iubesc așa cum îmi doresc și să pot să îți ofer tot ce îmi doresc, de la timp la cât mai multă dragoste. Te iubește mama!”, a fost mesajul pe care coregrafa l-a transmis public fiului ei, Maxim.

Citeşte şi: „Bebeluşa” Oana Ioniţă are un nou iubit, a făcut anunţul surpriză: „Poate mă recăsătoresc, am rochii de mireasă, sunt pregătită”

Oana Ioniță a mărturisit că s-a gândit foarte mult la decizia pe care a luat-o în privința custodiei fiului său, atunci când ea și fostul partener au decis să o ia pe drumuri separate, dar acum face tot posibilul să aibă, din nou, posibilitatea de a petrece mai mult timp alături de băiatul ei.

„Noi, în urma divorțului, am făcut o convenție pe care acum o regret. O convenție cu doi oameni care divorțează nu e mereu corectă. La un moment dat, nu mai sunt chiar în acordul celuilalt. Am făcut un acord scris în care vacanțele sunt clare, jumătate – jumătate, și ne înțelegem pentru restul timpului. Din câte mi-a spus avocata de la vremea respectivă, convenția poate fi oricând atacată și modificată. Doar că nu e așa de ușor.  Nu l-am mai văzut atât de des, că neputințele lui din program de a-l vedea cât îmi doresc eu s-au transformat în neputințe ale mele. Domiciliul lui am hotărât să fie la fostul soț, fata are domiciliul la mine. Ei amândoi fac ore de dans la mine. S-a întâmplat să nu mai am acces foarte mult la el. Și am zis să atac această convenție. Am recurs, pe cale legală, la o revenire, ca să creăm un program fix. Să ne ținem noi, adulții, de el. Problema e că de şase luni sunt într-o ordonanță care nu s-a judecat”, a mai spus Oana Ioniță.