Oana Leonte, presupusa iubită a lui Liviu Dragnea, nu neagă relaţia: „Viaţa personală trebuie să rămână personală”

Liviu Dragnea și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale, Oana Leonte, după despărțirea de Irina Tănase. La nici un an de la despărțire, fostul lider al PSD a înlocuit-o deja pe aceasta cu o fostă sportivă.

25 iul. 2022, 16:32
Oana Leonte, presupusa iubită a lui Liviu Dragnea, nu neagă relaţia: „Viaţa personală trebuie să rămână personală”

După despărțirea de Irina Tănase, fostul președinte al Camerei Deputaților și-a găsit liniștea în brațele partenerei sale, Oana Leonte. Tânăra a absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu” după care a studiat la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și a făcut master în Sociologie, iar în prezent este profesoară de franceză.

Oana Leonte, tânăra care conduce organizația de tineret a partidului lui Liviu Dragnea, Alianța Pentru Patrie, a făcut o serie de declarații despre informațiile privire la relația de dragoste pe care ar avea-o cu liderul politic. Trebuie precizat că Oana Leonte este prima domnișoară despre care s-ar spune că ar fi cea care a înlocuit-o pe Irina Tănase în inima lui Liviu Dragnea.

Cu cine a înlocuit-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase. Cine este frumoasa Oana Leonte

Oana Leonte, contactată de FANATIK, nu a fost deloc încântată de ideea de a confirma sau infirma relația pe care ar avea-o cu Liviu Dragnea. ”Ar trebui să răspund la această întrebare?”, ne-a spus tânăra de 25 de ani în momentul în care a fost chestionată pe tema zvonurilor cu privire la relația cu Liviu Dragnea.

Încercând să ocolească un răspuns tranșant, Oana Diana Leonte a preferat să nu confirme, dar nici nu a infirmat, vreo secundă, că ar fi iubita lui Liviu Dragnea, liderul partidului politic din care face parte și în cadrul căruia conduce organizația de tineret.

”Consider că viața personală trebuie să rămână personală. Nu doresc să discut despre asta”, ne-a precizat Oana Diana Leonte, sugerând că subiectele arzătoare ale politicii de zi cu zi sunt mult mai interesante decât relațiile șefului ei.

Ba chiar, în momentul în care i s-a atras atenția că viața politică implică și o anumită deschidere când vine vorba de relațiile personale, Oana Diana Leonte nu a cedat. Dar tot nu a infirmat că s-ar iubi cu Liviu Dragnea. ”Chiar dacă sunt implicată în politică, viața personală mă privește”, ne-a spus tânăra.

Oana Diana Leonte are 25 de ani și este din Buzău, acolo unde a absolvit liceul B.P. Hașdeu, iar apoi a urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine, în prezent fiind masterandă în Sociologie. De-a lungul timpului a lucrat și în marketing și publicitate, ea pozând chiar, la un moment dat, pentru o companie de băuturi fine.

Oana Diana Leonte a făcut sport de performanță – volei la CSS Buzău -, dar a cochetat și cu moda, participând chiar și la concursuri de frumusețe. De altfel, frumusețea tinerei lider al organizației de tineret a partidului lui Liviu Dragnea poate fi observată la o simplă privire pe conturile de socializare.

Irina Tănase se consolează în braţele unui miliardar după despărţirea de Dragnea. Acesta s-a iubit şi cu Ana Lesko
 

Imaginile cu ea în costum de baie scot la iveală că, pe lângă certele capabilități de lider, Oana Diana Leonte ar putea avea șanse cât se poate de serioase să facă o carieră paralelă și în modelling, presupusa iubită a lui Liviu Dragnea afișând forme perfecte.

Oana Diana Leonte iubește animalele
Oana Diana Leonte pare să fie o mare iubitoare a animalelor, motiv pentru care, printre altele, a și adoptat, de curând, un cățeluș tare simpatic.

”Mă consider o persoană care pune accent pe calitatea umană. Îmi place independența, am o minte axată pe corectitudine și egalitate, sunt creativă în contextele care mi se par importante și pun suflet la proiectele în care mă dedic.

Împreună  cu o echipă pot duce un proiect de la început până la final, astfel încât să ofer rezultatele dorite. Un principiu după care ma ghidez în viață este să fac alegerile corecte pentru toată lumea”, se descrie Oana Diana Leonte pe contul ei de socializare.

Chiar dacă peste doar câteva luni va împlini 60 de ani, Liviu Dragnea este un adevărat magnet pentru domnișoare care au undeva la jumătate din vârsta lui. De altfel, înainte de a fi închis, liderul politic anunța cu surle și trâmbițe, în fața a 80.000 de oameni, că intenționează să se însoare cu Irina Tănase, iar Lia Olguța Vasilescu și soțul ei urmau să le fie nași.

Cu toate acestea, odată intrat la închisoare, lucrurile s-au mai schimbat în ceea ce privește relația cu Irina Tănase. Nu de altceva, dar, imediat după ce a fost eliberat, Liviu Dranea a decis să se despartă de tânăra pe care o vedea viitoarea lui soție.