Oana Lis a ajuns pe culmile disperării: „Fac foamea, îmi vine să mă urc pe pereți”

Oana Lis a ajuns pe culmile disperării, după ce soţul ei, Viorel, s-a îmbolnăvit foarte grav, şi a fost nevoită să facă economii pentru a-i plăti tratamentul. Cu acest necaz, vedeta s-a pus pe slăbit, asta pentru că nici nu prea mai are timp să mănânce.

06 oct. 2022, 16:49
Oana Lis a ajuns pe culmile disperării: „Fac foamea, îmi vine să mă urc pe pereți”
Oana Lis a ajuns pe culmile disperării

Oana Lis a ajuns pe culmile disperării. Blondina a făcut tot ce a putut pentru ca soțul său să treacă peste acel moment cumplit, însă cei doi au acum probleme financiare foarte mari. La începutul lui august, Oana a amanetat chiar și verigheta pentru a face rost de banii necesari achiziționării unui cărucior special, care-i folosește lui Viorel pentru a se deplasa prin casă.

Oana Lis a ajuns pe culmile disperării

Am slăbit! De când nu mai am bani, nu mai merg nici la evenimente, că mai mâncam pe acolo, dar clar că am slăbit. Uneori, eu nu mai am timp nici să mănânc. De fapt, despre asta e viața! Mi-a fost foarte greu, au fost perioade foarte grele pentru noi. Dar cu credință în Dumnezeu, cu puterea mea interioară, cu iubirea dintre mine și Viorel, că asta l-a salvat de multe ori, și-a dorit să trăiască pentru mine, trecem peste toate.

Sunt zile în care nu mai apuc să mănânc nimic. De când cu Viorel, fac foamea, nu mai am nici ce! Nu mai mănânc zahăr de 21 zile. Îmi vine să mă urc pe pereți! Cum veneam eu înainte pe la evenimente ca să mănânc, acum, oricum, e sărăcie mare!”, a declarat Oana Lis, pentru Click.ro.

Citeşte şi: Vești teribile despre Viorel Lis. Anunțul sfâșietor făcut de Oana Lis: ”O să depun și eu dosar pentru ajutor. E foarte greu să le fac eu pe toate!”

Oana Lis, dezvăluiri năucitoare despre lupta cu depresia

Oana Lis și soțul ei traversează acum o perioadă extrem de dificilă. Ajuns la 78 de ani, fostul edil nu se mai poate deplasa şi are dureri crunte, fiind dependent de Oana. Starea lui Viorel Lis s-a agravat brusc în luna august, după ce, în martie, fostul edil al Capitalei a suferit un infarct. Toate tratamentele şi terapiile au secat bugetul familiei Lis, astfel că, ajunsă la fundul sacului, Oana a apelat la bunăvoinţa oamenilor. Terapiile pe care le-a urmat Viorel erau cu atât mai costisitoare cu cât ele trebuia făcute la domiciliu, dat fiind faptul că bărbatul este acum greu deplasabil.

E o perioadă grea pentru noi acum, e foarte greu pentru el să stea numai în casă, e o persoană foarte activă. Acum îi arăt poze, îl înveselesc cu starea mea, îi mai povestesc cu cine m-am întâlnit. Cred că e important lucrul ăsta. Ultima oară, în spital, am stat la recuperare 10 zile, cu covid-ul iar 10 zile și mereu numai pe la doctori. Viața e o luptă și noi trebuie să luptăm.(…) Datorită oamenilor am putut să îi fac niște terapii lui Viorel, i s-au mai ameliora durerile și le mulțumesc din suflet pentru ajutorul financiar, pentru sfaturi.

Femei plecate la muncă în străinătate care au grijă de bătrâni acolo mi-au dat foarte multe sfaturi, lucruri pe care nu le știam. Le mulțumesc înzecit. A făcut terapiile acupunctură, cu oxigen, kinetoterapie, lucruri pe care, neputând să îl deplasez, trebuia să le fac acasă”, a mărturisit Oana Lis, pentru Wowbiz.