Oana Lis a ajuns de urgenţă la spital. Vedeta are piciorul în ghips: „Am căzut”

Oana Lis a ajuns de urgenţă la spital. În ultima vreme, vedeta are parte numai de ghinion. Pe lângă faptul că se chinuie destul de mult cu Viorel, care are nevoie de ajutor, pentru că nu se mai poate deplasa şi descurca singur, acum s-a şi accidentat.

12 sept. 2022, 12:54
Oana Lis a ajuns de urgenţă la spital. Vedeta are piciorul în ghips: „Am căzut”
Oana Lis a ajuns de urgenţă la spital

Oana Lis a ajuns de urgenţă la spital. Este o vorbă populară care spune că un necaz nu vine niciodată singur. Ei bine, această zicală i se potriveşte de mine familiei Lis, mai exact Oanei. Blondina are grijă de Viorel şi nu îi este deloc uşor, nici fizic, dar nici financiar. Colac peste pupăză, acum s-a accidentat şi a fost nevoie de intervenţia medicilor.

Citeşte şi: Oana Lis, apel disperat ca să îl salveze pe Viorel Lis. La ce a recurs vedeta ca să facă rost de bani pentru tratamentul soțului ei

Oana Lis a ajuns de urgenţă la spital

Ajuns la vârsta de 78 de ani, problemele de sănătate ale lui Viorel Lis sunt din ce în ce mai multe și tot mai mari, iar singurul sprijin al fostului primar al Capitalei e soția lui, Oana, cea care îi e alături în fiecare zi și care are grijă ca soțul ei să fie bine.

Soţia fostului primar al Capitalei a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care le-a arătat fanilor ce necaz a păţit. Din neatenţie, Oana Lis s-a împiedicat şi căzut, lovindu-se la picior. Luxaţia a fost destul de gravă, astfel că medicii i-au pus piciorul în ghips. „Care m-a deocheat că am căzut!??!!!„, este mesajul postat de Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Oana Lis, detalii sfâşietoare despre starea de sănătate a lui Viorel

În ultima perioadă starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a complicat și mai tare, iar tratamentele și lucrurile de care fostul primar al Bucureștiului avea nevoie erau din ce în ce mai scumpe.

Oana Lis a declarat că partenerul său nu mai poate să iasă din casă, căci blocul nu are rampă și nu se poate deplasa cu căruciorul. ”E acasă, nu a mai ieșit din casă că nu avem rampă. Vreau să le mulțumesc celor care au donat, datorită terapiilor i-au mai trecut durerile că urla de durere. Am luat un cărucior, tot felul de lucruri, un scaun special să faci baie, tot felul de creme, sunt multe lucruri”, a spus Oana Lis.

Ea a povestit că durerile erau atât de groaznice încât soțul ei ajunsese să urle din cauza suferinței şi a mărturisit că bărbatul nu mai putea să doarmă noaptea din cauza durerilor uriașe pe care le avea. ”Durerile erau groaznice, ajunsese la medicamentul care se ia pentru durere, nu mai dormea noaptea, nu mai putea sta în fund”, a mai zis Oana Lis.

Soţia fostului primar a mai declarat că îi e teamă ori de câte ori pleacă de acasă căci își lasă soțul singur, însă nu are încotro, căci dacă ar angaja pe cineva va mai trebui din nou să plătească persoana respectivă, iar banii pe care îi au nu sunt deloc mulți.

Nu mă ajută nimeni altcineva, decât dacă plătesc pe cineva. Mai ies și eu să fac cumpărăturile. Stau cu frică când plec. Prioritar pentru mine e Viorel și nu am cum să mă ocup de alte lucruri, nu mă ajută nimeni și e foarte complicat”, a adăugat Oana Lis.