Oana Lis a făcut anunţul trist: „Viorel Lis mi-a mâncat tinereţea, eu lui pensia”

Oana Lis a vorbit despre persoanele cele mai importante din viața ei: soțul, fostul primar Viorel Lis, și bunica ei, unul din puținii oamenii care nu au judecat-o.

16 mart. 2019, 08:36

Oana Lis și-a cunoscut soțul când avea doar 18 ani, iar de atunci a rămas alături de acesta, indiferent de problemele cu care s-au confruntat. “Pentru mine, Viorel e jumătatea mea, bărbatul care mi-a schimbat viaţa şi fără de care nu mă văd trăind”, a declarat Oana în urmă cu ceva timp. 

„La început nu am recunoscut relația mea cu Viorel, a venit ea la București și s-a convins că e un om bun. Ea nu m-a judecat, dar de-a lungul timpului lumea a vorbit, dar ea nu a ascultat. Viorel mă critică mereu, i-am zis să nu se uite la emisiune. Mâine mă duc cu Viorel la o analiză. El trebuie să se bucure de viață, el se ține după mine, acum vreau să merg la mare, vrea nu vrea, trebuie să meargă cu mine. Nu am mai mers la cluburi pentru că nu-mi place, am fost într-o zi, Viorel mi-a dat bilet de voie. Am îmbătrânit, am zece ani de cluburi în care mergeam miercurea, vinerea și sâmbăta, dar acum gata. El mi-a mâncat tinerețea, eu lui, pensia”, a povestit Oana Lis.

Oana a vorbit în cadrul emisiunii de la Antena Stars, despre diferența prea mare dintre un bărbat și o femeie. „Eu ca psiholog sau ca prietenă, nu aş recomanda o relaţie cu diferenţă de vârstă mai mare de zece ani. Nu este greşit ce trăiesc cu Viorel, consider că aveam nevoie de el în viaţa mea şi observ la fetele tinere când ies în oraş, sunt mai multe cu bărbaţi mai în vârstă. Acum lumea este foarte deschisă, nu mai e ca înainte. Să stai pe termen lung, sunt diferenţe de vârstă, de program, e foarte greu. Are fiecare câte ceva de învăţat, dar este foarte greu”, a mărturisit Oana Lis,  în platoul emisiunii „Răi Da Buni”. 

Sunt împreună din 1998, dar s-au cununat civil abia în 2009, după ce ea l-a cerut de bărbat pe fostul edil, aflat la a treia căsnicie. După alţi doi ani, Oana avea să fie cerută de soţie de Viorel, cu inel de logodnă, verighetă şi tot tacâmul, chiar în mijlocul unui magazin de bijuterii, în acelaşi an ea îmbrăcând şi rochia de mireasă.