Oana Lis a postat o fotografie șocantă! Fanii sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a vedetei. „Cine te iubește sa te iubească și când nu te simți bine”

Oana Lis a șocat internetul cu ultima ei postare. Fanii sunt de-a dreptul îngrijorați pentru starea ei de sănătate. Ce le-a transmis aceasta internauților?

25 ian. 2023, 08:44
Oana Lis a postat o fotografie șocantă! Fanii sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a vedetei. „Cine te iubește sa te iubească și când nu te simți bine”
Oana Lis rămâne glumeață chiar și atunci când se simte rău

Oana Lis a băgat panica în fanii ei, marți seară, după ce a postat o fotografie. Soția fostului edil al Capitalei are probleme de sănătate și acest lucru a născut un val de îngrijorare printre prietenii virtuali ai vedetei. Aceasta a scris în postarea respectivă că nu este posibil să arăți mereu „ca scoasă din cutie” și că atunci când cineva te iubește, te iubește și cu probleme de sănătate.

Citește și: Oana Lis și-a deschis cabinet de psihologie în București. Cât te costă o ședință de terapie cu ea

În poza postată de Oana Lis se vede clar că femeia nu se simte bine, însă se pare că a reușit să își păstreze simțul umorului. Aceasta a comentat că ar trebui să postăm și fotografii în care să arătăm ca „în viața reală”, cu bune și cu rele. Aceasta a glumit că acum, după această poză, își va pierde fanii, care nu sunt obișnuiți cu ea într-o astfel de ipostază.

”Poze cu o femeie răcită!!! Sa vezi ce-mi fug fanii acuma!!! Sa mai punem și poze normale, din viata de zi cu zi a fiecăruia, autentice si reale și normale. Pentru ca da e normal ca sa nu poți arata tot timpul ca scoasa din cutie si e normal ca cine te iubește sa te iubească și când nu te simți bine și ești adormită si nervoasă în același timp. Va îmbrățișez pana va dau răceala!!”, a scris Oana Lis în dreptul imaginii.

Oana Lis rămâne glumeață chiar și atunci când se simte rău

Deși Oana Lis scria: „Sa vezi ce-mi fug fanii acuma!!!”, a primit un număr mare de mesaje de susținere. Mulți au încercat să îi ofere vedetei mici trucuri pentru a scăpa rapid de răceală. Totodată, nu au lipsit comentariile mai glumețe.

”O baie caldă caldă, cu sare și oțet, garantat ajută!”/ ”Oana, aspririna săracului face minuni”/ ”Ești frumoasă oricum și aranjata și nearanjata sănătate multa nu contează dacă ai suflet bun și curat ramai frumoasa oricum”/ ”Parca ai si putina temperatura”, sunt o parte dintre reacțiile internauților.

Oana Lis, care acum se confruntă cu o răceala zdravănă, are grijă și de Viorel Lis, care nu se simte bine în ultimii ani. Fostul edil al Capitalei, în vârstă de 78 de ani, are probleme locomotorii și stă mai mult la pat. Anul trecut, Viorel Lis a trecut și printr-o operație, montându-i-se un stent la inimă. Pentru a fi supus intervenției chirurgicale, Oana Lis a făcut apel la donații pentru soțul său.

Citește și: Oana Lis, mărturisiri de la începutul relației cu Viorel Lis: „Făceam crize, leșinam pe stradă, ne certam, trânteam, înjuram!”