Oana Lis, mărturisiri de la începutul relației cu Viorel Lis: „Făceam crize, leșinam pe stradă, ne certam, trânteam, înjuram!”

Oana Lis a vorbit recent despre crizele pe care le făcea la începutul relației cu Viorel Lis. Cei doi sunt împreună de 25 de ani și spune că soțul ei a luptat cu adevărat pentru ea și i-a suportat toate ieșirile nervoase, mai ales că era de nestăpânit în momentul în care se enerva.

09 ian. 2023, 16:37
Oana Lis, mărturisiri de la începutul relației cu Viorel Lis: „Făceam crize, leșinam pe stradă, ne certam, trânteam, înjuram!”

Oana Lis a recunoscut recent că a avut probleme de comportament la vârsta de 18 ani, atunci când l-a cunoscut pe Viorel Lis. Soția fostului primar la Capitalei a mărturisit că nu știa să se poarte în societate.

Citiți și: Viorel Lis nu a fost căutat de nimeni de sărbători. Cum a reacționat Oana Lis

Oana Lis: „Viorel a fost primul om care m-a dus la doctor!”

„Acum se întoarce roata și nu pentru orice bărbat aș fi făcut lucrul ăsta, să lupt atât. Viorel a luptat pentru mine. Când ne-am cunoscut aveam foarte multe traume, nu știam să mă comport, aveam tot felul de frici și aveam simptome fizice, leșinam pe stradă. Viorel a fost primul om care m-a dus la doctor, la RMN, nu prea erau în vremea aceea. Niciodată nu m-a judecat”,  a spus Oana Lis la Antena Stars.

Soția lui Viorel Lis a vorbit despre crizele pe care le făcea la începutul relației, atunci când era extrem de vulcanică, însă soțul ei era mult mai matur și reușea să o tempereze de fiecare dată.

”Acum dacă stau să mă întorc și văzând așa, psihologic, deși făceam crize pe stradă, ne certam , trânteam, înjuram, când ne certam, aveam și momente plăcute. El știa foarte bine. Eu despicam firul în patru, iar el ieșea să se calmeze, el pleca. Eu voiam să stăm acolo să discutăm, dar el făcea foarte bine, era mult mai matur. Am înțeles, când eram o dată cu o prietenă și cu Viorel. La fel, m-am enervat și din orice chestie, atunci când ai niște traume, orice chestie mică îți activează ceva, am făcut de față cu prietena asta și mi-am dat seama că nu e frumos. Am pus-o pe ea într-o poziție proastă, mie și lui Viorel ne trecea după 5 minute”, a mai spus Oana Lis în cadrul interviului.

Oana și Viorel Lis sunt căsătoriți din anul 2011, iar diferența de vârstă nu a fost niciodată o problemă pentru ei, iar povestea lor de iubire i-a făcut să treacă peste orice problemă. Cei doi au devenit soț și soție cu acte în regulă, după 12 ani de concubinaj.

Citiți și: Oana Lis nu scapă de probleme. Viorel Lis, imobilizat în scaun cu rotile, a fost citat la Tribunal