Oana Lis a slăbit 20 de kilograme în doar 4 luni. DIETA-MINUNE

Oana Lis a avut mereu probleme cu greutatea, însă în ultimele patru luni a slăbit 20 de kilograme.

18 mai 2017, 17:37
Oana Lis a slăbit 20 de kilograme în doar 4 luni. DIETA-MINUNE

Oana Lis a avut mai multe fluctuații de greutate, însă a avut și momente în care și-a propus în mod serios să slăbească. Și a reușit.

OANA LIS şi-a scos amintirile de la naftalină! Cum arată blondina într-o fotografie realizată când avea doar 19 ani! GALERIE FOTO

„Am fost la nutriţionsit. Dar uneori mai mănânc şi la fast food. Am renunţat la dulciuri, mai mănânc o dată pe săptămână. E greu, dar dacă vrei poţi. Am 76 de kg şi vreau să mai dau jos încă vreo 5 kg, pentru că vine vara, mergem la plajă.

Am ţinut o combinaţie de mai multe cure. Am o listă cu alimentele permise şi nepermise, dată de nustriţionist. Nu am voie paste, prăjeli, fast food. E important să mănânci dimineaţa, pentru că îţi dă energie. Eu nu mâncam dimineaţa, mâncam mult seara şi nu era bine.

Am renunţat la carnea de pui şi la cartofii prăjiţi, mănânc mai mult porc, nu mai beau sucuri, decât fresh-uri şi apă plată. Merg şi la sală, dar nu foarte des. Când mă urc pe aparatele alea mă ia ameţeala, nu ştiu să le folosesc pe toate”, a mai spus Oana Lis la o emisiune TV.