OANA LIS: „Am crezut că o să MOR, că nu mai APUC ZIUA de MÂINE!”

Oana Lis a acordat, pentru ziarulring.ro, un interviu prin care a răspuns, fără perdea, la o serie de întrebări ce explică modul prin care a reuşit, alături de soţul său, să treacă peste greutăţi şi să îşi salveze căsnicia.

21 mart. 2015, 10:20
OANA LIS: „Am crezut că o să MOR, că nu mai APUC ZIUA de MÂINE!”

Cuplul format din Oana Lis şi Viorel Lis a ocupat, de-a lungul timpului, primele pagini ale ziarelor şi a constituit subiectul principal al multor emisiuni cu profil monden. Situaţiile pe care cei doi le-au întâmpinat au ridicat de multe ori semne de întrebare, fie că a fost vorba de grave probleme de sănătate, sarcini controversate, infidelităţi şi de-o parte şi de cealaltă, însă, cei doi par să fi sfidat orice lege de funcţionare a unei relaţii normale, alegând să meargă mai departe. Joi seara, Oana Lis şi-a sărbătorit ziua de naştere la un cunoscut restaurant din Capitală, alături de prieteni buni care s-au asigurat ca soţia fostului primar să se simtă excelent.

„La început lumea nu credea în noi şi nici noi nu credeam că vom sta atât de mult împreună. În timp, intervine independenţa de celelate lucruri, obişnuinţa, obiectivele comnune şi nu te mai poţi despărţi aşa de usor. Aţi avut foarte multe probleme, iar de obicei aceasta este o piatră de încercare în viaţa oricărui cuplu. O relaţie nu însemna numai lapte şi miere. Mereu am recunoscut că avem probleme şi discuţii”, a declarat Oana Lis.

Viorel Lis, noapte incendiară pentru Oana de ziua ei: „I-am pregătit un pat…”

Întrebată cât de departe ai fi dispusă să meargă pentru 1 milion de euro Oana Lis a răspuns: „Aş vrea să pot să fur, să stau puţin în închisoare şi apoi să rămân cu banii. Dar nu aş putea, pentru că libertatea este cel mai de preţ lucru. Eu joc la Loto, visez la bani. Cu aceşti bani mi-aş lua un Maseratti, un apartament pe Şoseaua Nordului şi atât”.

Oana Lis, mesaj TRIST pe Facebook: „Cu Viorel, în drum spre spital…”

Nu au lipsit nici dezvăluirle mai puţin plăcute: „Viorel Lis a avut foarte multe probleme de sănătate, în special vorbind de acele leziuni ischemice. A reuşit să treacă peste ele, sau să le ţină sub control? Oana Lis: Da. Noi anul trecut nu am făcut petrecere de zielele de naştere. Am crezut ca o să mor, că nu mai apuc ziua de maine. Dar Dumnezeu îţi dă putere”