Oana Lis anunț de ultimă oră despre divorț: „Viorel m-a înșelat și l-am prins”

După 25 de ani de mariaj Oana și Viorel Lis au ajuns la o concluzie. Iată ce a comentat vedeta despre divorțul dintre ei.

01 iun. 2023, 13:04
Oana Lis anunț de ultimă oră despre divorț: „Viorel m-a înșelat și l-am prins”
Oana Lis anunț de ultimă oră despre divorț: „Viorel m-a înșelat și l-am prins”

De 25 de ani, Oana și Viorel Lis au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că au fost criticați pe toate părțile, iar lumea a comentat, în principal diferența mare de vârstă, relația acestora a reușit să treacă testul timpului, iar cei doi au trecut împreună peste toate hopurile. Cu toate că au fost în mod constant în lumina reflectoarelor, sunt încă multe probleme despre care internauții nu au aflat. Oana Lis a fost prezentă la emisiunea Cristinei Șișcanu, iar cu această ocazie, ea a discutat despre problemele din relația ei cu Viorel Lis. Oana Lis a dezvăluit cât de grele au fost anumite momente și a oferit detalii inclusiv despre divorț.

Citește și: Jador i-a dat papucii Andreei Bălan și s-a aruncat în brațele altei femei. Iată cine este actuala iubită a manelistului

Dat fiind contextul, s-a aflat că soții Lis au ajuns în pragul divorțului, iar motivul ar fi fost chiar comportamentului Oanei.

„Păi la un moment dat am și băgat divorțul. Am avut discuții, bineînțeles, pentru că eu eram foarte vulcanică, îi făceam tot felul de crize. Nu știam să stau să discut cum o fac acum. Acum pot să discut despre orice, poți să mă jignești și să nu te iau de păr. Acum câțiva ani aș fi reacționat altfel, nu știam să-mi conțin emoțiile și mă enervam la orice chestie”, a explicat Oana Lis.

Oana Lis despre divorț

Ea a mai mărturisit că separat de comportamentul ei, la problemele dintre ea și soțul ei au contribuit și persoanele din jurul lor, care au adus foarte multe critici acestui cuplu. Majoritatea oamenilor a avut de comentat cu privire la diferența de vârstă dintre cei doi. Mai mult de atât, aceasta a mai povestit că de multe ori cei doi aveau așteptări unul de la altul și care nu se concretizau niciodată.

„Au fost multe discuții, a fost și problema diferenței de vârstă și a oamenilor din jur. Oamenii de lângă șușoteau, băgau tot felul de intrigi. Și prieteni, rude din partea mea și din partea lui. Chestia asta ne afecta și din cauza asta ne certam. Mă enerva că venea o nepoată pe la el, dar venea doar în ziua de pensie. Eu nu eram o femeie foarte curată, foarte ordonată, îngrijită. Venea acasă și era haos, erau multe certuri și din cauza asta. El lăsa hainele aruncate și probabil se aștepta ca eu să le strâng până se întoarce, dar erau tot acolo. E normal, într-o relație de peste 20 de ani nu e doar lapte și miere. Eu făceam crize și îi aruncam lucrurile pe geam. Acum parcă vorbesc despre altă persoană, eu nu mai sunt așa”, a explicat Oana Lis.

Aceasta a mai povestit și faptul că Viorel Lis a înșelat-o și că l-a și prins în fapt. Totuși, acest lucru s-a întâmplat o singură dată, iar ea a decis să treacă peste aceasta situație, mai ales că a fost mereu convinsă de faptul că Viorel s-ar întoarce la ea, indiferent ce femeie ar apărea în viața lui.

„Acum îți dai seama că și dacă ar fi adevărat nu aș putea să zic, pentru că Viorel este soțul meu, îl respect foarte mult. Din contră, el m-a înșelat pe mine și l-am prins. El se vedea și cu alte persoane și l-am prins la restaurant cu cineva, o dată la telefon. El niciodată nu a renunțat la mine, indiferent câte persoane mai erau în jurul lui”, a mai declarat vedeta.

Citește și: Mesajul postat de Simona Halep înainte să plece din România. Cu cine a fost surprinsă în aeroport FOTO