Oana Lis, anunț îngrijorător pe internet. Fanii nu au înțeles ce se întâmplă cu soția lui Viorel: „Acesta a fost ultimul mesaj”

Oana Lis și-a îngrijorat fanii cu ultima sa postare de pe rețelele sociale. Fanii săi, care îi sunt alături la orice pas, nu au înțeles ce se întâmplă cu vedeta.

01 apr. 2024, 20:45
Oana Lis, anunț îngrijorător pe internet. Fanii nu au înțeles ce se întâmplă cu soția lui Viorel: „Acesta a fost ultimul mesaj”
Oana Lis, anunțul care i-a îngrijorat pe fani

Oana Lis este foarte apreciată în mediul online, acolo unde a adunat o comuniatate foarte mare de fani, care îi sunt aproape la orice pas. Aceasta împărtășește cu aceștia tot ceea ce se întâmplă în viața ei și încearcă să le facă ziua mai bună, prin intermediul postărilor sale. La fel s-a întâmplat și de 1 aprilie, căci vedeta a profitat de faptul că este Ziua Păcălelilor, și a pus la cale o farsă pentru cei ce o urmăresc.

Citește și: Oana Lis, tristă de ziua ei de naștere: „Ajungi la o maturitate a vârstei”. Vedeta nu a sărbătorit ca pe vremuri

Soția lui Viorel Lis a devenit foarte îndrăgită de cei ce o urmăresc pentru că are simțul umorului, pe care nu și l-a pierdut, în ciuda tuturor greutăților prin care a trecut de-a lungul timpului.

De Ziua Păcălelilor, Oana Lis a ținut să facăun anunț care i-a îngrijorat pe fanii săi, dar care ulterior i-a făcut să râdă.

„Bye bye! În urma interacțiunii avute cu câțiva hateri, am decis să îmi șterg toate conturile de pe rețelele de socializare, pentru a nu mai inoportuna internetul cu stilul meu aparte și opiniile insolite.

Pentru a nu mai deranja pe nimeni. Așadar, acesta a fost ultimul meu mesaj în mediul virtual, mă retrag complet din spațiul public și din zona media. Mulțumesc celor care m-au citit/urmărit și care m-au înțeles. Rămâneți cu bine!

PS: Păcăleală de 1 aprilie! Nu mă retrag! Vă pup!”, a scris Oana Lis pe contul ei de Facebook.

Citește și: Oana Lis iubește pe altcineva. Soția lui Viorel Lis simte fluturi în stomac, pentru prima dată după mult timp: „Non-stop mă gândesc numai la el”

Urmăritorii săi nu s-au putut abține și au reacționat imediat la postare. Aceștia au ținut să îi transmită blondinei că i-a pus puțin pe gânduri, dar apoi au înțeles gluma și s-au amuzat.

„Nu ne lăsa…. țara te vrea”

„Eu mă speriasem”

„Eu chiar am crezut”

 „Asta-i de 1 aprilie”

„Nu fă așa ceva că ne omori”, au fost câteva dintre comentariile de la postarea Oanei Lis.