Oana Lis are nevoie disperată de bani. Soția lui Viorel Lis vinde, din nou, lucruri din casă: „N-am părinți, rude la care să sun. Chiar mi-e jenă”

Oana Lis se află într-o situație disperată. Soția lui Viorel Lis a anunțat că își vinde lucruri din casă pentru a face rost de bani. Aceasta susține că nu are la cine să apeleze pentru a o ajuta.

17 apr. 2024, 21:14
Oana Lis are nevoie disperată de bani. Soția lui Viorel Lis vinde, din nou, lucruri din casă: „N-am părinți, rude la care să sun. Chiar mi-e jenă”
Oana Lis are nevoie de bani pentru tratamentul lui Viorel Lis

Oana Lis trece printr-o perioadă extem din punct de vedere financiar. Aceasta nu își permite să plătească tratamentele soțului ei, Viorel Lis, care se confruntă cu probleme de sănătate serioase.

Vedeta nu știe la ce soluție să mai recurgă pentru a face rost de bani, motiv pentru care a anunțat pe rețelele sociale că își dorește să vândă din lucruile pe care le are din casă pentru a face față cheltuielilor.

Citește și: Oana Lis a apărut umflată de plâns pe rețelele de socializare. Prin ce trece vedeta

Oana Lis a apelat la ajutorul urmăritorilor săi. Pe contul său de Facebook, aceasta a postat un mesaj în care le cere internauților să îi ofere idei despre ce obiecte ar fi interesați să cumpere.

„Am nevoie sa mai vând ceva, să rezolv o situație. Ce ați vrea să cumpărați de la mine? Dați-mi niște idei please cu ce să mai vând”, a scris Oana Lis, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Postarea sa a strâns peste 200 de comentarii. Urmăritorii i-au dat idei, dar unii s-au ținut și de glume, considerând că postarea este una nelalocul ei. Cu toate astea, Oana Lis a ținut să le transmită un mesaj.

„Să știți că dacă nu aveam nevoie pentru ceva chiar foarte important nu mă umileam online”, a fost răspunsul soției lui Viorel Lis.

La scurt timp, însă, aceasta a anunțat că nu a reușit să vândă nimic: „Încă n-am făcut nici un ban, n-am vândut nimic. Dar v-am citit comentariile și vă mulțumesc ca sunteți aici cu mine. Jur, n-am părinți, rude la care să sun, să cer un ajutor, o vorbă bună, sinceră. Așa că voi mi-ați fost aproape de multe ori la greu, de pe Facebook, exact așa. Vă iubesc”.

Citește și: Oana Lis, disperată din cauza problemelor financiare. Face eforturi uriașe ca să-și susțină soțul: „Nu pot să mă mai prefac, am nevoie de bani”

O persoană chiar a încurajat-o sp pună un număr de cont, iar cei ce își doresc vor trimite bani pentru a o ajuta:

„Oana Lis fără rușine, dacă ai nevoie de bani pentru ceva urgent poți pune un număr de cont și se vor oferi multe persoane sa doneze! Sincer, mie îmi place mult de tine, te admir, iar pe unii frustrați ignoră-i -simplu! În această situație cu domnul Lis clar că nu te poți angaja și trebuie să ai grija de el!”, a transmis un internaut.

Oana Lis i-a răspuns: „„Mulțumesc. Chiar mi-e jenă”,