Oana Lis a apărut umflată de plâns pe rețelele de socializare. Prin ce trece vedeta

Oana Lis s-a afișat cu fața umflată de plâns pe social media. Soția lui Viorel Lis este apreciată de mulți români și a reușit să-și facă o comunitate online unită.

12 apr. 2024, 23:40
Oana Lis a apărut umflată de plâns pe rețelele de socializare. Prin ce trece vedeta

Fanii sunt îngrijorați pentru Oana Lis, după ce aceasta a apărut pe rețelele de social media cu fața umflată de plâns. Soția lui Viorel Lis este activă pe rețelele online și nu se ferește să fie sinceră. Recent, vedeta s-a deschis în fața celor care o urmăresc și a recunoscut că a cedat în fața problemelor grele din ultima perioadă, așa că a izbucnit în plâns. Ulterior, Oana a postat și o imagine.

„După o repriză bună de plâns. Ufff. O femeie poate fi puternică și vulnerabilă în același timp. Plângi, urli, cazi puțin și te ridici, pentru că viața e o luptă. Dar după ploaie, vine soarele….Amin”, a spus Oana Lis în descrierea imaginii distribuite pe social media.

Citește și: Puya se apucă de grădinărit! Artistul și-a făcut gospodărie la țară, unde are are solar și livadă. ”Nu le găsești în supermarket, acolo sunt interzise astea românești”

Oana Lis se confruntă cu probleme financiare serioase

Oana Lis a fost mai sinceră ca oricând și le-a transmis urmăritorilor din mediul online că are mari probleme cu banii. Vedeta a recunoscut că fericirea pe care o afișează în mediul online, nu e atât de reală.

„Știu că par așa că sunt ok, că râd, că glumesc, dar în sinea mea trebuie să recunosc că am nevoie de bani, nu pot să mă mai prefac, în sinea mea am nevoie de bani, mă înțelegeți?”, a spus Oana Lis, pe rețelele de socializare.

Nu e prima dată când Oana Lis vorbește despre problemele ei financiare. Ea și Viorel Lis trec printr-o perioadă mai dificilă, de când fostul edil al Capitalei are și probleme de sănătate și costurile pentru îngrijirea lui se ridică la sume foarte mari.

La un moment dat, din nevoie de bani, Oana Lis a început să-și vândă lucrurile personale ca să poată achita cele necesare. A renunțat la plăcerile și nevoile ei pentru a avea grijă de Viorel Lis.

Citește și: Cum a ajuns Theo Rose, de fapt, jurat la Vocea României. Artista, dezvăluiri fără perdea: „Am considerat că sunt prea tânără, că trebuie să mai parcurg pași până acolo”