Oana Lis, mai sinceră ca oricând. Soția fostului edil al Capitalei a dezvăluit care e cea mai mare dependență a ei

Oana Lis e foarte asumată și niciodată nu s-a abținut să spună atunci când i-a displăcut un lucru.

05 ian. 2024, 18:10
Oana Lis, mai sinceră ca oricând. Soția fostului edil al Capitalei a dezvăluit care e cea mai mare dependență a ei

Oana Lis e foarte activă pe Social Media, unde ține legătura contant cu urmăritorii ei și le spune tot ce are pe suflet sau se mai întâmplă în viața ei.

Recent, a fsot la o cofetărie și cu această ocazie le-a mărturisit tuturor cât de mult îi plac dulciurile.

„Dependența mea…. A ta care e!?”, a fost mesajul postat de Oana în dreptul fotografiei publicate pe conturile sale de socializare.

Citește și Viorel Lis, fotografiat în timp ce era „conectat” la aparate. Internauții au pus-o la zid pe Oana Lis: „Acolo se simte bine”

Soția lui Viorel Lis nu a renunțat la ținutele sale sexy și extravagante nici la cofetărie. A purtat o salopetă vișinie, provocatoare, cu spatele gol și foarte elegantă. Pe cap a purtat o căciulă de blană care îi completa ținuta.

Viorel Lis, dependent de Oana Lis. „Nu mă așteptam să rămână cu mine. E un om de caracter”

Viorel Lis se confruntă cu probleme serioase de sănătate, iar Oana îi este alături în fiecare clipă. Deși mulți se așteptau ca relația lor să nu dureze prea mult din cauza diferenței de vârstă, Viorel Lis și Oana au dovedit contrariul, au dovedit că că între ei este iubire și se sprijină unul pe altul.

Boala grea îl impiedică să mai iasă din casă, foarte greu se deplasează, astfel că a ajuns dependent de Oana. Soția lui este cea care îl îngrijește zi de zi, chiar dacă a recunoscut că nu îi e ușor.

Citește și Viorel Lis, declarații cu lacrimi în ochi despre soția lui, Oana: “Nu mă așteptam să facă asta!”

„Nu mă așteptam să rămână cu mine. Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân dacă aș fi avut o soție bolnavă. Pentru mine, e o surpriză plăcută și se vede că e un om de caracter. Nu m-a lăsat la greu, cu toate că la ora actuală nu am câștiguri mari, afaceri. Avem o atragere reciprocă, o stimez foarte mult și pot să spun că o iubesc foarte mult. Niciodată nu am obligat-o să stea cu mine, am lăsat-o să gândească ea singură, să hotărască. Acum, e singura mea iubire. Nu aș putea să trăiesc fără Oana”, a mărturisit Viorel Lis în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.