Oana Lis, decizie radicală după moartea lui Viorel: „Mi-ar fi foarte greu fără el”

Oana Lis, decizie radicală după moartea lui Viorel. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulţi ani, însă acum întâmpină greutăţi, fiindcă fostul primar al Capitalei este bolnav şi are mereu nevoie de ajutor.

09 mai 2023, 15:01
Oana Lis, decizie radicală după moartea lui Viorel: „Mi-ar fi foarte greu fără el”
Oana Lis, decizie radicală după moartea lui Viorel

Oana Lis, decizie radicală după moartea lui Viorel. Vedeta a mărturisit că îi plăceau foarte tare apariţiile la TV, însă, de fapt, ea avea alte nevoi. După ce a realizat acest lucru, a decis să renunţe la viaţa publică, mai ales că şi-a început cariera în psihologie.

Citeşte şi: Oana Lis doborâtă după lupta cu cancerul. Vedeta nu mai suportă comentariile negative „Realizezi că vrei doar să plângi„

Atunci când facem ceva, noi toţi avem o explicaţie raţională, dar şi una emoţională, pe care uneori o conştientizăm, uneori nu. Explicaţia mea raţională a fost că mă prinsese să merg la emisiuni, îmi plăcea, dar nu mai puteam să merg ca şi personaj. Mă săturasem să mă prostesc pe la emisiuni, dar televiziunea a fost ca un drog.

Îmi plăceau apariţiile, faptul că mă întâlneam cu diverse persoane. Şi atunci m-am întrebat cine apare cel mai des la televizor şi anume, politicieni, astrologi, nutriţionişti, nimic nu-mi plăcea. Şi asa mi-a venit ideea să mă fac psiholog şi să mă invite lumea pe la emisiuni în calitate de psiholog.

Asta era explicaţia mea raţională. Explicaţia emoţională am înţeles-o ulterior. De fapt îmi doream să îmi înţeleg stările, să mă vindec. Apoi usor, uşor, au venit oameni spre mine, s-au îmbunătăţit relaţiile cu cei din jur, au venit şi alţi oameni care au vrut să lucreze cu mine.

Având în vedere că la mine este prioritar să am grijă de Viorel, nu am timp să fac lucrul ăsta, dar cine vrea cu adevărat, reuşeşte să mă găsească pe reţelele sociale şi să discutăm, iar dacă nu pot eu, îi recomand pe cineva„, a declarat Oana Lis, pentru Fanatik.ro.

Oana Lis, decizie radicală după moartea lui Viorel

Blondina este convinsă de suferinţa pe care i-o va provoca pierderea soţului, se gândeşte să părăsească România după ce Viorel Lis nu mai fi în viaţă. Mai ales că procesul de adopţie merge foarte greu şi sunt şanse să nu reuşească în această acţiune.

Mi-ar fi foarte greu fără Viorel, cred că m-aş muta în străinătate. Aici, în Bucureşti, toate străzile îmi aduc aminte de el, am foarte multe amintiri. Sunt peste 23 de ani de relaţie, de timp petrecut împreună, de umblat prin Bucureştiul ăsta. Cred că m-aş muta din ţară.

Din păcate cu procesul de adopţie, eu am făcut tot ce ţine de mine, acum statul trebuie să facă şi el. Sistemul merge foarte greu nu numai la mine. Sunt grupuri de adopţie pe facebook în care oamenii se plâng de lucrul acesta. Legea s-a schimbat, nu e în favoarea celor care aveau dosare. Dar la fel, mă bazez nu pe stat, ci pe Dumnezeu şi ştiu că atunci când va fi momentul potrivit, se va întâmpla.

Nici eu nu am forţat lucrurile, fiind ocupată cu toate problemele, dar nu am renunţat la idee. Nu sunt genul care să renunţ atunci când am luat o decizie. Cât despre dorinţa de a avea propriul copil, aş putea încerca să fac un FIV, dar nu ştiu ce să zic, nici da, nici nu. Aş putea iubi la fel de mult şi un copil adoptat, nu trebuie să fie neapărat al meu„, a mai declarat soţia lui Viorel Lis.