Oana Lis doborâtă după lupta cu cancerul. Vedeta nu mai suportă comentariile negative „Realizezi că vrei doar să plângi„

Oana Lis a aflat recent că suferă de cancer la piele, boală din cauza căreia a trebuit să se opereze. Această situație extrem de neplăcută din viața vedetei a lăsat-o cu un gust amar și din cauza faptului că au existat extrem de multe guri rele care au comentat și au jignit-o pe aceasta.

31 mart. 2023, 17:50
Oana Lis doborâtă după lupta cu cancerul. Vedeta nu mai suportă comentariile negative „Realizezi că vrei doar să plângi„

Oana Lis a aflat recent că suferă de cancer la piele, boală din cauza căreia a trebuit să se opereze. Diagnosticul a fost unul neașteptat, într-un moment greu pentru ea și soțul ei, Viorel Lis. La o lună de la operație, vedeta spune că nu se poate gândi prea mult la sănătatea ei, pentru că atenția ei se îndreaptă spre Viorel care are o stare de sănătate precară.

Citește și: Moment neaşteptat pentru Oana Lis după ce a anunțat că are cancer. Ce i s-a întâmplat vedetei la scurt timp după ce a făcut anunțul

Oana nu a avut niciun simptom care să-i indice că ar putea avea probleme de sănătate, dar o pată neobișnuită pe piele a pus-o pe gânduri. Astfel, a hotărât să meargă la un control de rutină, unde a primit diagnosticul de cancer de piele.  Vedeta și-a dorit să țină totul departe de ochii lumii, chiar dacă și-ar fi dorit să aibă parte de mai multă susținere pe parcursul acestei perioade.

Oana Lis e copleșită de comentariile negative

Această situație extrem de neplăcută din viața vedetei a lăsat-o cu un gust amar și din cauza faptului că au existat extrem de multe guri rele care au comentat și au jignit-o pe aceasta. Aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a explicat că își dorește să reușească să nu mai pună la suflet ceea ce spun oamenii despre ea și să nu mai aibă așteptări de la persoanele din jurul ei. Aceasta a amintit de un citat care îi aparține lui Anthony Hopkins, în care actorul explica că este extrem de important să acceptăm lucrurile așa cum sunt și să nu mai ținem cont de lucruri superficiale, precum aspectul fizic.

În final, Oana Lis amintește faptul că fiecare dintre noi are un copil interior, care ar trebui păstrat viu, curios și bucuros, indiferent de vârsta la care ajungem, punând accentul pe faptul că acesta este singurul mod prin care ne putem privi pe noi înșine cu mândrie și satisfacție.

„Nu e treaba mea ce spun oamenii despre mine. Eu sunt ceea ce sunt și fac ceea ce fac. Nu aștept nimic și accept totul. Și asta face viața mai ușoară. Trăim într-o lume în care funerariile sunt mai importante ca decedatul, căsătoria e mai importantă ca iubirea, aspectul e mai important decât sufletul. Trăim într-o cultură de ambalaj care disprețuiește conținutul. Pe măsură ce îmbătrânești, realizezi că vrei doar să plângi. Nici măcar din cauza durerii sau a doliului, ci din cauza măreției vieții. Cred că există un copil în noi toți. Eu unul am poza copilăriei în telefon. Sunt un băiețel care se plimbă pe plajă… Mă uit la el și spun: Am reușit, copile!” , a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

Citește și: Momente de cumpănă pentru Oana Lis! Soția lui Viorel Lis a ajuns la capătul puterilor: ”Am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng”