Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel: „S-au întâmplat niște lucruri rele”

Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a lui Viorel. Cei doi trec printr-o perioadă destul de dificilă din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă fostul edil al Capitalei. Se pare că afecțiunea de care suferă îi dă foarte mari bătăi de cap.

22 iun. 2021, 15:44
Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel: „S-au întâmplat niște lucruri rele”
Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel

Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel. Fostul primar al Bucureştiului a făcut o pareză la membrele inferioare, iar din această cauză are dureri foarte mari, iar mersul său este îngreunat. Blondina mai spune că din cauza acestei perioade grea, Viorel Lis a început să fie depresiv.

Citeşte şi: Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinţi

Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel

Din păcate, nu mai merge bine. Nu este paralizat, dar are niște pareze pe picioare din cauza problemelor de sănatate, dar a pus capăt perioada de pandemie pentru că așa trebuia să stea numai în casă și i-a scăzut masa musculară, s-au întâmplat niște lucruri rele. Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul. A fost foarte greu.  Diagonosticul este complicat.

E o pagină întreagă. Bătrânețea este foarte greu de dus, mai ales pentru un om care a fost foarte activ toată viața, dar totuși trebuie să ne bucurăm de toate părțile vieții.

Din cauza COVID-ului nici la spital nu a mai fost, trebuia să se interneze. Foarte nasol, a stat numai în casă. Se dezvoltă și depresia când nu iei contact cu oameni. Este depresiv, dar are noroc că știu ce trebuie făcut. Încerc să îi fac viața mai frumoasă. Sperăm la zile mai bune”, a declarat Oana Lis la o emisiune TV.

Cui îi lasă Viorel Lis moştenirea

Recent, fostul primar al Capitalei a mărturisit că toată averea pe care o are îi va rămâne soției sale, Oana Lis. Mai mult, bărbatul a mărturisit că Oana a fost cel mai mare sprijin al lui și fără ea nu ar fi putut să trăiască și că nu a crezut vreodată că ea să îl ajute atât de mult.

Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu. Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine.

Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am, a declarat Viorel Lis la Antena Stars.