Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinţi

Oana Lis numără clipele până când visul de a deveni mamă i se va împlini. Procesul de adopție este aproape finalizat, iar fostul edil al Capitalei și soția lui mai așteaptă doar telefonul care le va aduce cea mai mare bucurie. Viorel a cedat deja camera lui copilului, iar Oana s-a apucat deja să o pregătească. Fată sau băiat, soții Lis nu știu încă ce va fi, dar știu sigur că nu vor înfia un bebeluș.

16 mai 2021, 14:57
Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinţi

Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinţi. Ceea ce a părut inițial un moft al doamnei Lis a fost, de fapt, o mare dorință, cât se poate de mare și de arzătoare. Aceea de a fi mamă. Și cum Dumnezeu n-a dat pe cale naturală, deși fostul primar al Capitalei are deja doi copii din prima căsnicie, Oana a făcut tot ceea ce a putut ca să-și îndeplinească visul. N-a încercat fertilizare in vitro, ci și-a depus dosarul ca să înfieze un copil. Și dacă pandemia a întârziat puțin procesul, Oana răsuflă ușurată: mult a fost, puțin a mai rămas. Și ca orice mamă care așteaptă un copil, nu contează că va fi fată sau băiat, ci sănătos să fie și să ajungă cât mai repede în noul său cămin.

Citeşte şi: Oana şi Viorel Lis, singuri de Paşte. Care este starea de sănătate a fostului primar al Capitalei

În aşteptarea copilului, Oana și Viorel și-au umplut timpul cu pregătirile. Cum viitorul fiu sau fiică a soților Lis nu va fi clar un bebeluș, ci poate fi chiar un copil de grădiniță sau de școală, fostul primar general al Capitalei și nevasta lui îi aranjează camera. Prin bunăvoința lui Viorel, copilul adoptat are deja propriul loc în casă.

„Viorel a cedat camera lui pentru copil și mi s-a părut un gest minunat. Poate pare ciudat că încă nu există copilul, dar mie mi se pare normal să le faci dinainte, să nu te găsească nepregătit”, a declarat Oana Lis, potrivit Antena Stars.

Oana e fericită și are emoții cât cuprinde. Se așteaptă să devină mamă oricând. Mai ales că și-a luat deja certificatul de părinte adoptator, iar cum legea s-a schimbat – zice ea – actul este valabil pentru 5 ani de acum înainte. E sigură însă că nu va fi nevoită să aștepte chiar atât. Și e la fel de sigură că viața ei și a lui Viorel Lis va fi mult mai frumoasă de cât a fost până acum, cu un copil în casă.

Citeşte şi: Oana şi Viorel Lis vor adopta un copil. Demersurile sunt avansate şi camera este pregătită