Oana Lis, despre starea lui Viorel Lis: „Putea să rămână paralizat”

Oana a vorbit despre situația soțului său la „Teo Show”. Aceasta a dezvăluit că este fericită pentru că nu este mai rău și că acum este rândul său să îi fie aproape soțului său. Când era tânără, Viorel Lis a fost aproape de ea.

17 iul. 2018, 14:59
Oana Lis, despre starea lui Viorel Lis: „Putea să rămână paralizat”

Oana Lis trece prin clipe cumplite de când soțul său a început să se simtă din ce în ce mai rău. Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, se află într-o stare critică. Acesta nu mai poate să vorbească foarte bine, iar Oanei îi este foarte greu să se înțeleagă cu acesta.

Sunt mulțumită că nu a fost mai rău de atât, putea să rămână paralizat, să fie mai rău. Vorbește mai greu, dar e ok. Asta e viața! La anumite lucruri trebuie să te aștepți. Le iau pe toate așa cum vin. S-a întors roata, mă bucur că am devenit o femeie puternică și acum îl pot susține și eu pe el, așa cum a făcut el când eram eu tânără.

M-a ajutat mult facultatea de psihologie să nu înnebunesc, nu mai iau pastile ca să pot să dorm. Mă liniștesc singură, am învățat tot felul de tehnici și știu ce trebuie să fac atunci când intru în panică, atunci când nu reușesc să adorm”, a declarat Oana Lis într-un interviu pentru Teo Show.