Oana Lis, clipe de disperare. I-a aprins o lumânare lui Viorel Lis. A ţinut să se afle chiar de la ea

Viorel Lis a avut prima apariţie publică după ce s-a spus că este pe moarte.

25 aug. 2018, 14:38
Oana Lis, clipe de disperare. I-a aprins o lumânare lui Viorel Lis. A ţinut să se afle chiar de la ea

Oana Lis a dezvăluit că fostul edil nu prea mai poate să vorbească și că a ajuns să comunice mai mult prin semne. Mai mult, ea spunea că se teme din ce în ce mai mult pentru viața soțului său. Cu toate acestea, se pare că fostul primar al Capitalei se simte foarte bine. El a apărut într-o emisiune televizată, iar cei doi au fost puşi pe glume.

„Uite, mă, că ai memorie!”, a glumit Oana față de Viorel, care a mărturisit faptul că se va muta la țară, dacă vreodată va rămâne singur.

Scandal URIAŞ pe Litoral. Oana Lis, prinsă cu un BĂRBAT ÎNSURAT

„Am avut probleme mari, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Vreau să îmi trăiesc viața. Am avut o operație, dacă nu o făceam, muream de cancer. A doua oară am avut un atac vascular, cu niște crize de epilepsie, nici nu mai știam cum mă cheamă. Am momente când nu îmi aduc aminte de unele chestii. A apărut pe Internet un cont pe Facebook cu numele meu și vreau să spun că nu este al meu. Oana a luat forța de la mâncare”, a spus Viorel Lis.

„A avut două episoade când nu mai vorbea și m-am rugat la Dumnezeu să fie bine. L-am iertat și pe tatăl meu, chiar mă bucur că am fost la biserică de Sfântă Maria și am aprins o lumânare la vii și m-am rugat să îi fie bine, în ciuda bătăilor pe care mi le-a dat”, a dezvăluit Oana Lis.


loading...