Oana Lis, infectată cu Covid-19 a doua oară. S-a temut pentru Viorel Lis: „A stat în camera lui. Am dormit ca regele și regina!”

Oana Lis (44 de ani) s-a confruntat cu probleme de sănătate, motiv pentru care a chemat ambulanţa, astfel că a aflat că de fapt are Covid-19. Vedeta a mărturisit că s-a temut pentru soțul ei, Viorel Lis (79 de ani), care are probleme mari de sănătate.

10 apr. 2023, 19:06
Oana Lis, infectată cu Covid-19 a doua oară. S-a temut pentru Viorel Lis: „A stat în camera lui. Am dormit ca regele și regina!”

Oana Lis, infectată cu Covid-19 a doua oară. „Față de Covid! Voi știați că mai există Covid? Am aflat eu. Tocmai ce am scăpat de el, dar a fost greu!”, a fost mesajul postat de Oana Lis pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Oana Lis, diagnosticată cu cancer. Cum se simte soţia lui Viorel Lis după ce a fost operată: „Nu aveam niciun simptom!”

Soția lui Viorel Lis a declarat că acum totul este acum sub control şi se simte bine. „Da, am avut Covid, am fost la o petrecere și l-am luat, dar nu am știut. Am înțeles că acum se localizează în gât și eu sunt o  persoană alergică și am crezut că am făcut o alergie, eram foarte iritată în gât și am chemat salvarea pentru că mă simțeam rău și nu puteam funcționa. La salvare au făcut un test Covid și mi-au zis că am Covid. Am început să înjur, nu mi-a venit să cred, adică chiar credeam că nu mai e, că s-a estompat, că nu o să mai iau niciodată! A fost un șoc pentru mine! Apoi am fost și la Balș, la spital, ca să îmi dea tratament specific, antiviral, că nu îmi trecea cu tratamentele obișnuite! A trecut ușor-ușor dar trei zile mi-a fost foarte, foarte rău!”, a spus Oana Lis pentru Click!.

Citeşte şi: Oana Lis, glume pe seama lui Viorel, chiar de ziua fostului edil al Capitalei: „Suntem norocoși că nu mâncăm colivă”

Oana Lis a purtat mască și a dormit separat de soțul ei: „Cea mai mare teamă a fost pentru Viorel și vroiam să îmi treacă cât mai repede ca să  nu ia Viorel. A stat în camera lui. Am dormit ca regele și regina, fiecare în camera lui. Din fericire văd că nu a luat! M-am ferit cât am putut eu, cu mască, cu dezinfectant, dar a avut noroc de data asta. La mine este a doua oară când fac Covid și chiar mi se pare că a fost mai nasol decât data trecută probabil pentru că  nici nu mă așteptăm dar am trecut prin el, am luat tratament. Oamenii  trebuie să fie atenți, dacă ai simptome trebuie să te testezi și să vezi exact ce e, dacă e gripă, dacă e Covid, dacă e răceală, pentru că tratamentul e diferit! Chiar nu mă așteptăm, îți spun sincer!”.