Oana Lis, îngenuncheată de durere înainte de sărbători: „Nu mai e. Pentru unii dintre noi, sărbătorile nu mai sunt exact ca înainte”

Oana Lis, cunoscută ca fiind o persoană foarte sinceră, a împărtășit cu fanii o experiență delicată din viața ei, care a făcut-o să se întristeze foarte tare.

03 dec. 2023, 21:44
Oana Lis, îngenuncheată de durere înainte de sărbători: „Nu mai e. Pentru unii dintre noi, sărbătorile nu mai sunt exact ca înainte”

Oana Lis e foarte activă în Social Media, unde le vorbește foarte mult fanilor despre ce se mai întâmplă în viața ei, chiar și când e vorba de evenimente mai triste.

Așa a făcut și recent. Soția lui Viorel Lis le-a mărturisit fanilor că nașa ei s-a stins din viață în urmă cu ceva timp. Oana Lis a fost copleșită de emoții, gândindu-se la cea care a crescut-o și care îi făcea recent un preparat care-i plăcea foarte mult.

Citește și Noi detalii în scandalul de agresiune sexuală în care e implicat Vasilică Ceterașu. Presupusa victimă șochează din nou: „M-a prins și mi-a tras chiloții. I-am zis lasă-mă. M-a înjurat și a început să mă lovească”

Oana Lis a spus că și sărbătorile de iarnă sunt mai grele fiindcă nu mai are mulți oameni dragi cu care să petreacă.

„Azi am mâncat zacuscă. Instantaneu gustul m-a făcut să mă gândesc la nașa mea care m-a crescut și nu mai e… În fiecare toamnă mergeam cu ea la piață și luam legume pentru zacuscă și varză pentru pus la murat.

Cred că am mâncat 30 de ani zacuscă făcută de ea. Mă gândeam ce ar fi zis de cum a ieșit. Și mă enervam că se termină zacusca și îmi dispărea starea asta de conectare. Pentru unii dintre noi sărbătorile nu mai sunt exact ca înainte, pentru că persoanele care țineau familia unită nu mai sunt. Trecutul rămâne trecut, doar uneori mă mai copleșesc amintirile, mai ales în decembrie”, a scris Oana Lis, în mediul online.

Citește și Narcisa Suciu și Marina Almășan au ajuns la cuțite. Ce cuvinte și-au aruncat cele două pe internet și de la ce a pornit conflictul

Oana Lis a dezvăluit, în ultimul interviu acordat, unde va fi înmormântat soțul ei după ce va muri. Locul de veci se află la Pitești, unde s-a născut fostul edil.

„Locul de veci i l-a cumpărat o verișoară de-a lui de la Pitești, e practic făcut cadou de către verișoara lui. Viorel va fi înmormântat chiar acolo de unde e el” , a declarat Oana Lis, pentru Click.ro.