Oana Lis își vinde obiectele de valoare din casă, pentru a-l ajuta pe soțul ei. Cu cât vinde un tablou sau o icoană

Oana Lis își vinde obiectele de valoare din casă, pentru a-l ajuta pe soțul ei. Starea de sănătate a fostului primar al Capitalei nu este deloc una bună, iar partenera lui încearcă să îl ajute cum poate, pentru a continua tratamentul recomandat. Din păcate, blondina este nevoită să facă rost de bani pentru un RMN și EKG.

15 oct. 2023, 08:22
Oana Lis își vinde obiectele de valoare din casă, pentru a-l ajuta pe soțul ei. Cu cât vinde un tablou sau o icoană

Oana Lis își vinde obiectele de valoare din casă, pentru a plăti investigațiile medicale, pe care Viorel trebuie să le facă. „Pentru că trebuie să fac un Rmn și un Eeg repede și niște tratamente lui Viorel , mă gândeam să vând niște lucruri adunate în ani prin casă. Mai scriesem eu , dar n-am pus. Dați-mi idei ce v-ar plăcea să achiziționați de la noi, ce obiecte!?”, a scris soția fostului edil al Capitalei.

Citește și: Oana Lis, pregătită pentru pierderea lui Viorel: „Am fost și la un curs pentru travaliul de doliu”. Care este starea de sănătate a fostului edil

Oana Lis își vinde obiectele de valoare din casă

Primul lucru pe care Oana Lis l-a oferit la vânzare a fost o icoană superbă, din aur galben (24 de karate) și aur verde (18 karate), piesa pornind de la prețul de 1.500 de lei.

Hai că am revenit cu talciocul. Azi și mâine tot o să postez lucruri de vânzare. Am zis să pun mai multe dacă tot m-am apucat, ca să mai rezolv din probleme. Vă rog dacă sunteți interesați de un produs, sa-mi lăsați un comentariu  la poza respectiva cu „Eu” sau în mesaj privat ca să putem lua legătura. Vă mulțumesc pentru sustinere! Sper sa vă placă ce postez!”, a scris Oana Lis, pe Facebook.

Apoi, soția lui Viorel Lis a mai pus la vânzare un obiect superb, o statuie în miniatură a Zidului Plângerii, despre care bănuiește că ar fi de argint. Acest obiect de artă a fost scos la vânzare cu prețul de 300 de lei.

De asemenea, pe pagina ei de Facebook se mai poate găsi și un tablou superb, pictat de către Tudor Botin. Tabloul înfățișează o pădure, iar prețul începe de la 1.700 de lei.