Oana Lis, pregătită pentru pierderea lui Viorel: „Am fost și la un curs pentru travaliul de doliu”. Care este starea de sănătate a fostului edil

Oana Lis nu vrea să îl piardă pe soțul ei, ajuns la vârsta de 80 de ani, dar se pregătește pentru momentul în care acesta va muri.

06 oct. 2023, 17:00
Oana Lis, pregătită pentru pierderea lui Viorel: „Am fost și la un curs pentru travaliul de doliu”. Care este starea de sănătate a fostului edil
Oana Lis, pregătită pentru moartea lui Viorel

Viorel Lis a ajuns la vârsta de 80 de ani și se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Fostul edil al Capitalei petrece foarte mult timp în pat în ultima perioadă, singura care îi este alături fiind soția lui, Oana Lis.

După ce a suferit un accident vascular cerebral și un infarct, în prezent se confruntă cu semipareză a membrelor inferioară și diabet. Oana este pregătită emoțional pentru orice situație.

„Adevărul e că niciodată nu ești pregătit să te desparți de cineva drag pentru totdeauna! Eu, recent, am mers și la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, a declarat Oana Lis pentru Click!.

Citește și: Oana Lis, strigăt de ajutor pe rețelele sociale, după ce a scăpat de cancerul de piele: „Trebuie să încep terapia radio-chimio. Nu vreau să mor”

După ce ultimii ani și i-a petrecut prin spitale, Viorel Lis nu mai vrea să fie internat, așa că și-a rugat soția să îl lase să moară acasă, în patul lui.

„Viorel mi-a zis că el, dacă se întâmplă ceva și îi e rău, nu mai vrea la spital, în ruptul capului. Mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Pur și simplu, el nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea să fie internat”, a mai spus Oana.

Oana Lis este cea de a treia soție a lui Viorel Lis, dar și cea care i-a rămas alături în cele mai grele momente. Pentru că nu a mai fost văzut în ultima perioadă, au apărut zvonuri potrivit cărora acesta ar fi decedat, iar Oana a primit mesaje de condoleanțe. Astfel, a decis să posteze un mesaj pe rețelele sociale.

„Măi, rog pe cei care au scris articole că Viorel Lis e mort, să-mi spuneți și mie unde e îngropat, vă rog, că mi-e dor de el și vreau sa merg să-l vizitez!”, a scris ea pe Facebook.

Citește și: Oana Lis, prima reacție după zvonurile că Viorel a murit: „Să-mi spuneți și mie unde e îngropat, că mi-e dor de el”

Vedeta a precizat că soțul ei trăiește, cu toate că bolile sale s-au agravat în ultima perioadă.

„Nu s-a întâmplat nimic grav cu el. Ce atâtea zvonuri. Viorel este tot în aceeași stare. Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat. Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce pot să fac?!”, a precizat Oana Lis.