Oana Lis: „M-aş apuca de videochat”

Medicii o sfătuiesc să slăbească, iar Oana Lis este conştientă că îşi pune sănătatea în pericol. Cu toate acestea, vedeta nu se poate abţine de la mâncare. 

RomaniaTV.net
19 oct. 2016, 07:57

„Îmi doresc să slăbesc 10 kilograme. Chiar mi-a zis o prietenă că parcă am în permanenţă un rucsac de 40 de kilograme în spate. Acum am 93, 7 kilograme şi o înălţime de 1,72 metri. Sunt o femeie grăsuţă, dar mie îmi place de mine, nu am inhibiţii. M-aş apuca de videochat, dar nu încap în cameră! Sănătatea îmi face probleme!”, a mărturisit Oana la A1.

„Doctorii mă sfătuiesc să slăbesc. Şi cardiologul şi alţii. Nu vreau să ajung la 100 de kg şi să fac operaţie. Vreau să-mi cumpăr blugi şi nu găsesc numărul meu. Viorel ar trebui să mă înţeleagă, pentru că şi el a fost gras. A avut 160 de kilograme!”, a mărturisit Oana Lis.

Oana Lis a ajuns la spital după o partidă de sex: „După 20-30 de minute, înnebunesc. Sunt alergică!”

Citeşte şi Oana Lis este grav bolnavă şi îşi îneacă problemele în alcool. „Îmi paralizase jumătate de limbă şi nu puteam să vorbesc…” FOTO

„Am dezvoltat o alergie la spermă. Nu mai pot să fac sex. Nici nu știam ce e. Am fost la ginecolog. Se manifestă prin dureri abdominale, umflături în zona respectivă. Nici nu știam că există alergie la spermă. Am descoperit că după 20-30 de minute înnebuneam, nu mai puteam să fac sex. Am chemat și ambulanța și nu au știut ce să-mi zică. Mi-e frică acum să mă mai atingă cineva. Nici nu mai am chef de sex.

Citeşte şi Oana Lis se plânge că are probleme cu libidoul. „Nu mai fac sex de….”

E ceva foarte ciudat. E chiar o dramă. Psihologic e foarte nasol. Poți să facă și șoc anafilactic și să mori. S-a dezvoltat instant și așa poate să și treacă. Eu prefer să nu fac sex ca să nu mai am simptomele alea. M-am gândit că poate fi de la pastilele pe care le ia Viorel. El nu mă crede, îmi zice că sunt nebună.”, a povestit Oana, dezamăgită că nu mai are viață intimă.