OANA LIS, mesaj ciudat pe Facebook: „Ce caut eu în viaţa mea?!”

OANA LIS trece prin momente grele după ce a aflat că este însărcinată chiar în momente tensionate ale relaţiei cu Viorel Lis. 

04 oct. 2014, 16:16
OANA LIS, mesaj ciudat pe Facebook: „Ce caut eu în viaţa mea?!”

„Ce caut eu in viata mea!?…”, a scris Oana Lis pe Facebook, la câteva ore după ce postase un alt mesaj dubios: „Sunt fericita Si trista in acelasi timp….Ce ciudat e feelingu…”.

Oana Lis a ami postat şi zilele trecute un mesaj ciudat pe Facebook, ceea ce i-a alarmat prietenii. „Sinuciderea Nu rezolva nimic…” a scris Oana pe reţeaua de socializare. 

„Oana nu baga lumea asta rea in seama.. Esti tanara viata merge inainte indiferent de decizia care o vei lua… pt Viorel o sa fie cam greu ca are o varsta da tu nu ai de ce sa te plangi… Stii cum se zice.. Un sut in fund un pas inainte… Capul sus si nu te mai gandi la prostii”, i-a scris o fană.

Citeşte şi Oana Lis, anunţul dureros pe Facebook. Prietenii au reacţionat imediat

„Stai calma , viata este minunata si unica tine doar de tine cum vrei sa o traiesti”, a postat o alta

„in nici un caz ..ar fi o lasitate din partea ta …daca este adevarat tot circul asta eu zic sa iti iei hainutele si sa te cari de la mosulica sunt o groaza de barbati”, a mai scris o altă prietenă. 

Oana Lis trece prin momente grele„Nu credeam că pot să am aşa ceva, nu credeam că pot să am atacuri de panică. Doctorii mă trimiteau la psihiatrie şi nu doream să mă duc pentru că nu mă cosideram nebună. Am fost şi la psiholog, am încercat orice se putea ca să mă liniştească. Acum iau un tratament medicamentos care îmi face bine. Viorel a acceptat foarte greu problema mea. Nu îmi e ruşine să vorbesc despre asta şi este foarte greu când mă gândesc că îmi venea să intru cu maşina de stâlp. Boala şi Viorel şi copilăria mea m-au afectat foarte mult. Nu se ştie dacă divorţez pentru că m-am săturat să nu fiu apreciată, a spus Oana Lis pentru Antena Stars.

Oana Lis, pe marginea prăpastiei! „Am vrut să mă internez într-un sanatoriu!”

Oana Lis şi soţul ei, Viorel Lis, au probleme în mariaj după ce s-a aflat că fostul primar al Capitalei ar fi înşelat-o pe blondină. Acum se pare că Oana este însărcinată. Cel puţin aşa a declarat într-o emisiune TV, în cadrul căreia a făcut şi un test de sarcină, în direct.


loading...