Oana Lis, momente de panică, a venit ambulanţa pentru Viorel Lis: „Sunt zombie. Am fugit la medic, mă duc repede să iau compensatele, că se termină luna”

Oana Lis a trecut prin momente de coșmar, după ce Viorel Lis s-a confruntat cu dureri insuportabile, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. 

29 feb. 2024, 15:03
Oana Lis, momente de panică, a venit ambulanţa pentru Viorel Lis: „Sunt zombie. Am fugit la medic, mă duc repede să iau compensatele, că se termină luna”

Viorel Lis are tot mai grave probleme de sănătate. Noapte trecută a fost una de coșmar pentru Oana Lis, care nu a închis un ochi, după ce soțul ei a avut dureri neopate insuportabile. Încă de la primele ore ale dimineții, vedeta a fugit la spital să-i ia tratamentul soțului său.

„Sunt Zombie azi, mă resimt. Că n-am putut dormi azi-noapte, căci a avut dureri neuropate groaznice Vio și am stat să-l oblojesc. Acum am fugit repede la medic să iau rețeta, că se termină luna și pierd compensatele. Eforturile nu ți le vede nimeni. Majoritatea mă întreabă direct și sunt interesați de „ce-mi lasă moșul…” pffff”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

Oana Lis iubește pe altcineva. Soția lui Viorel Lis simte fluturi în stomac, pentru prima dată după mult timp: „Non-stop mă gândesc numai la el”
Oana Lis a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de durată. Vedeta recunoaște că cel mai important lucru într-un cuplu este comunicarea.

„La început este perioada aia în care totul este roz și frumos, dar după este foarte important să rămână respectul și am văzut că relațiile în ziua de astăzi se termină atunci când dau de greu, adică oamenii nu trec peste frustrări, peste probleme. Cel mai important sfat pe care pot să îl dau este să nu te culci seara certat. Trebuie să discuți, să comunici. Astfel, fiecare să stea la casa lui și dacă nu mai vrei, îl blochezi peste tot și la revedere. Nu este ok”, ne-a mărturisit Oana Lis.

„După 25 de ani cu Viorel, noi nu ne-am plictisit”
„Sunt convinsă că sunt și oameni care își doresc relații, dar nu știu ce se întâmplă atunci când se întâlnesc. Viața este o luptă, orice relație este o luptă, trebuie să comunici. Chiar și cearta este o comunicare. Este mai bine să discuți contradictori, decât să nu vorbești. Eu nu m-am plictisit. După 25 de ani cu Viorel, noi nu ne-am plictisit. În continuare râdem, facem mișto unul de celălalt, glumim. Comunicarea este cea mai importantă”, a mai spus soția lui Viorel Lis pentru Spectacola.

Citește și: Viorel Lis: „Oana nu era o zână din povești, o frumusețe extraordinară. Dar era foarte curată, cuminte”/Oana Lis: „Viorel este familia mea. I-am zis că poate să apară și Brad Pitt, că nu îl părăsesc”

Din ce câștigă Oana Lis banii
„Lucrez la un curs online, vreau să lansez un curs online, pentru că așa este moda, intru și pe tiktok, mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins. Mai am și eu momente în care plâng, în care cad, dar important este să te ridici, nu sunt puternică mereu, dar trebuie să ne acceptăm și vulnerabilitățile. Tocmai de aceea trebuie să fim oameni, să ne susținem unii pe alții. Când m-a cunoscut Viorel, eu eram mult mai slabă emoțional și el m-a susținut, nu a râs de mine, nu a zis că vrea pe altcineva, iar acum mi se pare normal ca eu să am grijă de el, la rândul meu, adică este un schimb”, ne-a spus soția lui Viorel Lis.