Viorel Lis: „Oana nu era o zână din povești, o frumusețe extraordinară. Dar era foarte curată, cuminte”/Oana Lis: „Viorel este familia mea. I-am zis că poate să apară și Brad Pitt, că nu îl părăsesc”

Oana Şi Viorel Lis au o relaţie frumoasă după atâţia ani de critici şi glume în mediul online. Cei doi şi-au făcut noi declaraţii de dragoste în direct.

21 feb. 2024, 19:21
Viorel Lis: „Oana nu era o zână din povești, o frumusețe extraordinară. Dar era foarte curată, cuminte”/Oana Lis: „Viorel este familia mea. I-am zis că poate să apară și Brad Pitt, că nu îl părăsesc”

Viorel Lis spune cu tristete – „Nu știu dacă mai sunt interesat să trăiesc pentru că e foarte greu”, dar imediat tot el îşi oferă răspunsul. Aflat acasă, alături de Oana, Viorel Lis a primit echipa de la Exclusiv VIP, care i-a adus un tort, urându-i La Mulți Ani. Fostul Primar al Capitalei și-a cerut scuze că nu a putut veni în studioul emisiunii, dar asta pentru că se deplasează greu. În transmisiunea live, Viorel Lis a spus : «Nu e o vârstă frumoasă. La 20 de ani este. La 81 de ani… Dar asta e viața, mergem înainte. Mă simt foarte bine, mai ales cu Oana care are mai puțin cu mult decât mine. Diferența asta e foarte bună. Sunt fericit că s-a mai interesat lumea de mine. Le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine. Am primit foarte multe mesaje.”

Viorel Lis a spus ca Oana are mare grijă de el și că de ceva vreme stă în casă. ”E o viață de apartament. Adică, cea mai mare deplasare e din dormitor în bucătărie. Pâna ieri nu am ieșit vreo 3 luni din casă. Ieri, niște prieteni au reușit să mă ducă undeva de ziua mea de naștere.” Întrebat dacă a fost la pacanele, Virel Lis a spus : ”Mie mi-au plăcut mult pariurile, nu păcănelele. Eu sunt în câștig per total. Joc calculat, nu joc mult, nu depășesc câteva sute pe zi și îmi iese. Oana s-a minunat ieri că mi-a ieșit un bilet cu 10 meciuri, puse la pariuri sportive. De ziua mea am fost la un cazino. Directorii de acolo mă respectă, mi-au oferit un tort pe care era 18 și nu știai cum să te uiți – dacă din față sau din spate.”

Viorel a răbufnit după ce a aflat că Oana Lis a vorbit cu Irinel Columbeanu: „Nu a mai rămas cu nimic din cauza femeilor și acum trebuie să îl ajute toată lumea”
Cu oarecare tristețe în glas, el a punctat: ”Mulți dintre prieteni au murit, alții m-au uitat. Dar, pentru mine, la vârsta asta, e mai bună liniștea. Am ani de zile în care nu cred că am sunat eu pe cineva. Foarte mulți din foștii prieteni nu mai vreau să vorbesc cu ei, din diverse motive. Când nu am mai fost mare, nu a mai vorbit nimeni cu mine.

Fostul Primar a fost provocat să își aducă aminte de perioada în care a cucerit-o pe Oana. El a mărturisit că era curtat de multe femei în acea perioadă. ”În Iordania s-a îndrăgostit de mine o recepționeră și a vrut să plece cu mine. Mi-a scris o scrisoare, dar nu am citit-o. Nu înțelegeam limba. Oana nu era o zână din povești, o frumusețe extarordinară. Dar era foarte curată, cuminte, era sinceră. Se vedea că nu a avut relații așa…, nu era foarte cunoscută în cluburi. Îi plăcea să stea liniștită. Asta m-a impresionat: că era cuminte și ascultătoare.”

Din ce câștigă Oana Lis banii. Vedeta îi dă pe toți pe tratamentul lui Viorel Lis: „Mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins”
”Oana are libertata de a-și alege ce vrea să facă, ce îi place. Când am fost internat ultima data, a stat toata ziua în cofertărie, la urgențe, așteptând vești. Se vede că ține la mine. Eu niciodată nu am forțat-o cu ceva. Libertatea de a gândi și de a face ce îi place o are. Niciodată nu m-am băgat. Atât i-am spus: să aibă grijă cu mașina, cu cine vorbește, să nu meargă singură noaptea prin cluburi”, a mai spus sărbătoritul.

Oana, aflată lângă soțul ei, a punctat : ”Viorel este familia mea. I-am zis că poate să apară și Brad Pitt, că nu îl părăsesc.”

Spre final, Viorel Lis a spus: ”E o vârstă la care nu știu dacă mai sunt interesat să trăiesc, pentru că e foarte greu. Oana mă ține în viață. Dacă nu ar fi Oana, nu cred că aș mai fi interesat să trăiesc. E o vârstă  urâtă. Asta e viața și așa a vrut Dumnezeu.”