Oana Lis, momente teribile cu Viorel Lis: „Aşa îţi dai seama cât de singură eşti”

Oana Lis continuă să-și vândă lucrurile pentru a-l ajuta pe soțul ei, Viorel Lis. Vedeta a decis acum să-și vândă chiar și hainele, într-un efort de a face rost de bani pentru a face față cheltuielilor, dar banii nu sunt singura problemă a cuplului.
Filip Stan
17 iun. 2024, 11:56
Oana Lis, momente teribile cu Viorel Lis:

Oana Lis, cunoscută pentru relația sa cu fostul primar al Bucureștiului, Viorel Lis, a dezvăluit un episod dificil din viața lor de cuplu, subliniind greutățile și responsabilitățile cu care se confruntă.

Într-o postare emoționantă, Oana Lis a povestit cum i-a făcut baie soțului ei, o sarcină fizică extrem de solicitantă din cauza dimensiunilor lui Viorel, care are o înălțime de aproximativ doi metri și cântărește în jur de 100 de kilograme.

Oana Lis, exasperată de cheltuieli și de problemele de sănătate ale soțului ei. Cât costă un ecograf făcut la domiciliu. ”Fac tot ce pot”

Pentru Oana Lis, acest moment a fost revelator în multe privințe. A subliniat sentimentul de izolare pe care îl simte, realizând că nu poate apela la nimeni pentru ajutor, decât eventual să angajeze pe cineva de încredere. Această experiență a accentuat conștientizarea propriei singurătăți în momentele grele, dar și puterea interioară pe care a descoperit-o în ea însăși pentru a fi sprijinul de care Viorel are nevoie.

Oana a reflectat și asupra demnității umane, afirmând că aceste încercări i-au oferit o perspectivă profundă asupra valorii de a fi om și de a rămâne demn în fața dificultăților. Ea a adus în discuție și jurămintele de căsătorie, subliniind că adevărata semnificație a promisiunii de a fi alături „la bine și la rău” se dezvăluie în astfel de momente de cumpănă. Prin această mărturisire, Oana a demonstrat o forță extraordinară și o devotare impresionantă față de soțul său, arătând că dragostea și respectul într-o relație pot depăși orice obstacol.

„Azi I-am făcut baie lui Vio, probabil e cel mai greu lucru fizic pentru ca stau mereu cu frica sa nu alunece. Când trebuie sa faci singura baie unui om de vreo 2 m și 100 kg iti dai seama cât de singura ești.

Te-ar putea interesa și Oana Lis, dezvăluire șocantă despre infidelitatea lui Viorel Lis! Cum l-a prins pe fostul primar cu altă femeie: „A început să strige la mine că sunt nebună, că îl urmăresc”

Ca nu simți ca poți apela pentru asta la nimeni decât eventual sa plătești pe cineva. Și sa fie și cineva de încredere. Iti dai seama cât de singura ești la greu. Iti dai seama cât de putermica la nevoie. Iti dai seama ca Dumnezeu ti-a dat putere sa fii sprijin unui om bun.

Iti dai seama ca nu mai poți permite vreodată cuiva sa comenteze despre demnitatea ta umană. Iti dai seama de ce zice la slujba de căsătorie la bine și la rau, sau la greu as zice eu. Iti dai seama ca a fi om e lucru mare”, a zis Oana Lis.

DailyBusiness
DECIZIE OFICIALĂ! Se calculează DIFERIT salariul minim pe economie!
Spynews
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Bzi.ro
Din ce câștigă bani fiica lui Ion Țiriac: S-a angajat în Dubai!
Fanatik.ro
Lidl bagă la raft de joi, 24 octombrie, trei produse perfecte pentru casă pe care mulți români și le doresc. Sunt la ofertă, cel mai ieftin costă 9.99 de lei, și se vor vinde imediat
Capital.ro
Ilegal prin lege. Românii NU mai pot crește aceste animale. Decizia a venit azi, 22 octombrie
Playtech.ro
Cum arată mormântul Deliei Budeanu de la Mănăstirea Ghighiu. Un detaliu a atras atenția tuturor
DailyBusiness
Se schimbă MERSUL TRENURILOR CFR! Anunțul oficial
Adevarul
Goana după hidrogen. România are o resursă naturală care ar putea asigura nevoile energetice ale lumii în următoare secole
wowbiz.ro
Yamato Zaharia face și el film cu Ema Karter! Anunțul momentului, lovitură sub centură pentru Ovidiu Neveu: „Să vină să învețe și el cum se face” | EXCLUSIV
Spynews
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Britney Spears a anunțat că s-a căsătorit cu ea însăși. Artista a îmbrăcat și rochie de mireasă / VIDEO
Evz.ro
Război total între două dive din muzica populară. S-au aruncat blesteme și vorbe grele
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
kanald.ro
Accident extrem de grav pe Autostrada A0. O persoană a decedat după ce trei TIR-uri s-au ciocnit. Traficul este blocat
Cancan.ro
Mara Bănică, RĂVĂȘITĂ după clipurile video pe care Pepe i le-a arătat cu Raluca Pastramă. Susține că, în ele, fosta soție a artistului apare…
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Lovitură de stat în Ungaria?! Pericol maxim în ţara vecină. Ce informaţii s-au aflat
StirileBZI
E.ON cere taxarea românilor în plus! Măsura s-ar putea aplica din 1 aprilie 2025
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
stirilekanald.ro
Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită
substantial.ro
Trei rețineri în Cluj: dosar de înșelăciune privind asigurările auto
MediaFlux
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
„Candidatul perfect” te așteaptă în cinema! Protagoniștii comediei politice dezvăluie totul: Era foarte frig când am filmat scena din piscină (VIDEO)