Oana Lis, noi detalii despre starea lui Viorel: „E trist, a murit și prietenul lui din copilărie”

Oana Lis, noi detalii despre starea lui Viorel. Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare, însă, îl postează mai rar pe soțul ei și asta pentru că fostul edil al Capitalei se confruntă cu probleme de sănătate.

02 dec. 2022, 17:55
Oana Lis, noi detalii despre starea lui Viorel: „E trist, a murit și prietenul lui din copilărie”
Oana Lis, noi detalii despre starea lui Viorel

Oana Lis, noi detalii despre starea lui Viorel. “A scăpat de dureri, mulțumim oamenilor care ne-au ajutat cu donațiile. A făcut tot felul de terapii acasă, deoarece altfel nu mi le-aș fi permis, datorită acestui fapt a scăpat de dureri, ceea ce e foarte bine. Așa, e trist, de curând a murit tatăl Marei Bănică, iar Viorel a suferit foarte mult că era prietenul lui din copilărie, a murit și Alexandru Arșinel, te afectează lucrurile acestea psihic.

Eu încerc să-l susțin cât pot și mă bucur că nu mai are durerile acestea maxime, dar na, ca la 80 de ani, trebuie să te obișnuiești și cu bătrânețea.”, a declarat Oana Lis pentru spynews.ro.

Citește și: Oana Lis și-a deschis cabinet de psihologie în București. Cât te costă o ședință de terapie cu ea

Oana Lis, noi detalii despre starea lui Viorel

Oana Lis este singura care are grijă de soțul ei și, cu toate acestea, reușește să se împartă pentru a rezolva diverse treburi, dar și pentru a ieși în oraș cu prietenele. “Nu mă ajută nimeni, doar dacă plătesc. Eu fac și pe infirmiera și pe asistenta. Mai ies și eu să mă ocup de ale mele, dar viața mea e total blocată, e atipică, n-am mai fost la munte de 7 ani, n-am mai plecat din țară de 10 ani.

Normal că mai ies, mă mai duc și eu cu prietenele la mall, la o cafea, dar aici pe lângă casă, e normal.

Eu tot îl rog să-i fac un Tik Tok să-l mai filmez, lumea întreabă, oamenilor le e dor să-l mai vadă la emisiuni, le e dor de el, dar n-am reușit încă să-l conving. El urmărește acolo pe TikTok, se uită la alții”, a mai explicat Oana Lis.