Oana Lis și-a schimbat radical look-ul. Cum arată acum soția lui Viorel Lis

Oana Lis și-a surprins urmăritorii cu o nouă înfățișare. Dacă până acum toți erau obișnuiți cu ea având părul ondulat, ei bine iată că acum nu mai arată deloc așa.

10 nov. 2022, 19:07
Oana Lis și-a schimbat radical look-ul. Cum arată acum soția lui Viorel Lis

Oana Lis și-a surprins urmăritorii cu o nouă înfățișare. Soția lui Viorel Lis și-a luat adio de la blondul care a consacrat-o și de la părul creț.

Cum arată acum Oana Lis

Soția fostului edil  a postat o poza pe Instagarm în care apare cu un nou look. Aceasta este roșcată și cel mai probabil poartă o perucă. Fanii au reacționat imediat și au complimentat-o.

,,Ești superbă” sau ,,arăți foarte bine” sunt doar câteva dintre commenturile lăsate la poza postată de ea. Postarea cu pricina a strâns zeci de mii de like-uri, semn că fanii se bucură foarte mult de schimbarea cu pricina.

Oana Lis merge la terapie din cauza problemelor din ultima perioadă

În ultima perioadă. soția fostului edil a trecut prin momente mai puțin plăcute din cauza problemelor de sănătate ale lui Viorel. Aceasta recunoaște că merge la terapie chiar dacă este psiholog.

,,Am avut o perioadă foarte grea care încă nu s-a încheiat. Merg și la terapie, pentru că mi se pare normal. Chiar dacă eu sunt psiholog, chiar și eu merg la terapie. Merg și la biserică. Credința este o ancoră, o putere. Misiunea mea consider că este să fac viața celorlalți să fie mai bună. Este foarte ușor să jignești, așa cum am fost și eu. Eu nu răspund la rău cu rău. Nu răspund la violență cu violență.”, a decalarat Oana Lis, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și: Oana Lis a ajuns pe culmile disperării: „Fac foamea, îmi vine să mă urc pe pereți”

Citește și: Oana Lis a ajuns de urgenţă la spital. Vedeta are piciorul în ghips: „Am căzut”