Oana Lis, pe Facebook: „Am plecat departe”

Oana Lis a părăsit Bucureştiul pentru câteva zile. 

08 nov. 2014, 18:26
Oana Lis, pe Facebook: „Am plecat departe”

Se află în plin scandal cu un presupus amant şi cu soţul aşa că Oana Lis a decis să ia o pauză şi să plece pentru câteva zile de acasă.

Oana Lis face tot posibilul să treacă peste perioada grea şi plină cu scandaluri. Problemele cu soţul, Viorel Lis, şi presupusul amant, Vali, i-au pus capac. Astfel, Oana a decis că este momentul oportun să ia o pauză şi să se relaxeze puţin.

De curând, aceasta a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare în maşină, însoţită de mesajul: „Am plecat departe”.

Oana Lis şi Viorel Lis divorţează. Rasturnare de situaţie: A APĂRUT tatăl copilului!

Vali, presupusul amant şi bărbatul care susţine că ar fi tatăl viitorului bebeluş al Oanei Lis, a mărturisit că relaţia lui cu soţia lui Viorel Lis ar fi început în 2010.

„O alinta ‘Creţu’ meu mic’ „, a dezvăluit Alina, luni, la un post tv, lucru confirmat şi de Vali. „Da, aşa îi spuneam”, a spus presupusul amant al Oanei Lis.

Cum a reacţionat Viorel Lis? „Creţu’ mic? Unde are părul ondulat, sus sau jos? De acum înainte o să-ţi spun şi eu aşa”, a spus Viorel Lis, încercând să-şi păstreze simţul umorului.

Oana Lis, declaraţii halucinante: „Era să mă OMOARE. Îl internez pe Viorel”