Oana Lis, primele probleme cu bebeluşul

Chiar dacă în momentul de faţă Oana şi Viorel Lis s-au împăcat, Oana a ajuns din păcate iar în pragul depresiei, lucru ce-i poate afecta grav sănătatea bebeluşul.

RomaniaTV.net
02 dec. 2014, 14:19
Oana Lis, primele probleme cu bebeluşul

Oana Lis a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, din care lasă să se înţeleagă că după ce a petrecut de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie, acum este nevoită să revină la vechiurile obiceiuri, care îi oferă doar tristeţe şi supărare. Tot în acel mesaj Oana a anunţat că va merge şi la psiholog, deoarece problemele actuale îi îngreunează viaţa şi nu ştie ce să mai facă pentru a le rezolva.

„S-a terminat petrecerea, iar m-a luat depresia. Mi-am făcut programare la psiholog, eu aşa Nu mai pot, Nu mai pot, o iau razna Şi Dacă eu Nu sunt bine, Nu pot fi bine nici pentru cei din jurul meu. DAR Mă simt aşa singură în faţa problemelor Şi Nu Mai ştiu cum să ies…, a scris Oana Lis pe Facebook.

Pentru că Oana Lis este însărcinată, fanii au asaltat-o cu tot soiul de întrebări şi sfaturi, care să o mai liniştească. În aceste situaţii însă ajutorul medicilor contează cel mai mult, mai ales că aceştia spun că depresia în timpul sarcinii este destul de gravă, putând afecta atât mama, cât şi copilul.

Citeşte şi  Oana Lis, prima ecografie. Reacţii UIMITOARE pe Facebook de la fani