Oana Lis şi-a deschis cabinet de consiliere psihologică. Cât costă o şedinţă

Oana Lis şi-a deschis cabinet de consiliere psihologică. La 42 de ani, soţia fostului primar al Capitalei urmează un nou drum în carieră şi anume profesia de psiholog. Vedeta deja are un site, unde se promovează, afişând şi preţul unei şedinţe.

25 aug. 2021, 23:30
Oana Lis şi-a deschis cabinet de consiliere psihologică. Cât costă o şedinţă
Oana Lis şi-a deschis cabinet de consiliere psihologică

Oana Lis şi-a deschis cabinet de consiliere psihologică. În perioada izolrii, blondina a oferit consiliere gratuită, dar acum se pare că a decis un preț: o ședință de dezvoltare personală costă 97 de ron.

Citeşte şi: Oana Lis, dezvăluiri în premieră despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru Viorel: „Am renunțat la libertatea mea pentru binele lui”

Oana Lis şi-a deschis cabinet de consiliere psihologică

În plus, cei doritori, se pot abona la mesaje din partea Oanei, dacă își lasă adresa de mail pe site-ul acesteia. „Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum.

Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ… Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!”, a scris Oana Lis pe site-ul ei.

Oana Lis, noi dezvăluiri despre Viorel

Oana Lis

face noi dezvăluiri despre Viorel. Fostul edil al Capitalei are probleme serioase de sănătate, motiv pentru care nici nu iese din casă. Vedeta a mărturisit că cei doi au vorbit despre ziua în care Viorel Lis va pleca din această lume.

Ultimele probleme de sănătate ale fostului primar au condus la discuții serioase între el și soția sa despre ziua în care va trece în neființă. Vedeta a mărturisit că prin prisma meseriei de psiholog a avut mult mai multă putere decât se aștepta să discute cu Viorel Lis despre funarariile sale.

Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut.

Viorel nu poate să vină pe plajă pentru că e prea mult de mers pentru el, mai diseară mă întâlnesc cu niște prieteni. Eu nu plec fără el pentru că mi se pare aiurea să-l las acasă, dar în același timp am și eu libertate, pot să ies și să am programul meu, în același timp pot să am grijă și de el”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.


loading...
Partenerii noștri