Oana Lis, dezvăluiri în premieră despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru Viorel: „Am renunțat la libertatea mea pentru binele lui”

Relaţia dintre Oana şi Viorel Lis a trecut proba timpului. Sunt împreună de peste 20 de ani, iar ultimii ani au fost destul de dificili pentru ei din pricina numeroaselor afecţiuni de care suferă Viorel.

13 aug. 2021, 16:45
Oana Lis, dezvăluiri în premieră despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru Viorel: „Am renunțat la libertatea mea pentru binele lui”

Oana a dezvăluit recent sacrificiile pe care le-a făcut pentru binele soțului ei și lucrurile la care a renunțat în favoarea partenerului de viață. Vedeta a mărturisit că, din cauza faptului că Viorel se confruntă cu probleme de deplasare, a fost nevoită să renunțe la multe ieșiri cu prietenii și să stea alături de acesta. Oana nu regretă, însă, aceste sacrificii dat fiind că, atunci când s-au căsătorit, au promis că vor fi împreună la bine și la greu.

Citeste si Oana Lis, virală pe TikTok. Cu ce filmuleţ s-a remarcat: „Mâncam parizer cu unt”

Eu nu plec nicăieri fără el. Mi se pare aiurea să plec fără el și să îl las acasă. Am și momentele mele când mă relaxez singură, însă nu plec pentru mult timp. Am renunțat la libertatea mea pentru binele lui. Viața este scurtă, am avut oameni dragi care mi-au dispărut. Uneori, rămâi cu regrete. Aşa mă gândesc și când vine vorba de Viorel. M-am maturizat. Viorel este familia mea, este totul. Trebuie să înțelegeți asta! Încerc să mă bucur de viaţă aşa cum este. Găsesc un echilibru!„, a mărturisit, în direct la Antena Stars, Oana Lis.

Citeste si Viorel Lis și-a făcut testamentul: „Ea e moștenitoarea mea”. Cu ce se va alege Oana Lis

Oana Lis

Oana Lis, noi dezvăluiri despre Viorel: „Mi-a zis unde vrea să fie îngropat şi că o să mă iubescă și după moarte”

Ultimele probleme de sănătate ale fostului primar au condus la discuții serioase între el și soția sa despre ziua în care va trece în neființă. Vedeta a mărturisit că prin prisma meseriei de psiholog a avut mult mai multă putere decât se aștepta să discute cu Viorel Lis despre funarariile sale.

Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut. Viorel nu poate să vină pe plajă pentru că e prea mult de mers pentru el, mai diseară mă întâlnesc cu niște prieteni. Eu nu plec fără el pentru că mi se pare aiurea să-l las acasă, dar în același timp am și eu libertate, pot să ies și să am programul meu, în același timp pot să am grijă și de el”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.