OANA LIS şi-a scos amintirile de la naftalină! Cum arată blondina într-o fotografie realizată când avea doar 19 ani! GALERIE FOTO

Viorel şi Oana Lis fac parte din categoria celor mai nonconformiste cupluri de la noi dar şi printre cele mai solide, pentru că sunt impreună de mulţi ani şi nu s-au despărţit niciodată.

RomaniaTV.net
15 mai 2017, 08:15

După ce la începutul acestui an, Oana Lis a trecut prin momente extrem de dificile, atunci când a fost nevoită să petreacă o bucată bună de timp la spital, apoi blondina s-a decis şi să-şi şteargă contul de Facebook, însă s-a răzgândit, spre bucuria fanilor ei.

Citeşte şi Viorel Lis nici nu vrea să audă de un copil cu Oana. Decizia RADICALĂ pe care i-a transmis-o soţiei

În urmă cu puţin timp, soţia lui Viorel Lis a postat pe contul ei o fotografie de colecţie, realizată atunci când vedeta avea doar 19 ani! Fanii au reacţionat imediat: „Ce de timp a trecut… parcă eşti mai frumoasă acum”, „Este adevărat, 19 ani este o vârstă frumoasă, dar nici acum nu eşti bătrână! Arăţi destul de bine la 38, sunt multe care la 20 arată de parcă ar avea 40”, „Nici acum nu te-ai da pe una de 19 ani… ce faci acum… nu făceai la 19 ani… să nu te gândeşti la prostii”.