Mara Bănică și Oana Lis, dialog uluitor pe Facebook: „Ai silicon în fese? Nu, am KFC”

Mara Bănică și Oana Lis, dialog uluitor pe Facebook. În urmă cu doar câteva zile, soția lui Viorel Lis a apărut pe stradă îmbrăcată într-o rochie roz care îi scotea în evidență toate formele. Imaginile au ajuns imediat virale datorită, iar blondina nu s-a putut abține și a făcut și ea publică știrea respectivă.

12 sept. 2023, 10:51
Mara Bănică și Oana Lis, dialog uluitor pe Facebook: „Ai silicon în fese? Nu, am KFC”
Mara Bănică și Oana Lis, dialog uluitor pe Facebook

Mara Bănică și Oana Lis, dialog uluitor pe Facebook. Soția lui Viorel Lis a apărut într-o rochie roz care îi scotea în evidență toate formele, dar și kilogramele în plus. Printre comentarii, era și reacția Marei Bănică, care a deranjat-o pe soția lui Viorel Lis.

Citește și: FOTO! Pantera Roz de București! Oana Lis, apariție bombonicioasă pe străzile din Capitală! S-a îngrășat 23 de kilograme și este de nerecunoscut!

Mara Bănică și Oana Lis, dialog uluitor pe Facebook

Mara Bănică: În poza trei ai silicon în fese?:))

Oana Lis: Am KFC!

Bineînțeles, reacțiile din partea internauților au continuat pe rețelele sociale și nu au ezitat să își expună părerile. „De ce naibii ne uităm doar la forme?? Femeia asta și-a depășit condiția, găsind puterea în ea! Are umor, autoironie și mult bun simț. Faptul că este alături de soțul cu probleme, vorbește despre caracterul ei. Așa că..lătrați la altă masă!/

Dacă era toată operată, iar nu era bine. Mai lăsați lumea în pace. Trăiți-vă propria viață/ I se rupe Oanei de părerile voastre. Ar fi bine ca toate femeile să aibă încrederea de sine pe care o are ea!/ O femeie normală!”, au fost câteva dintre comentariile de la postarea Oanei Lis.

Care este cea mai mare dorință a Oanei Lis

Oana Lis a dezvăluit că își dorește de foarte mulți ani foarte mult o casă la curte. Însă, acum această dorință a devenit și mai arzătoare deoarece soțul său  nu a mai ieșit din casă de câteva luni de zile din cauza problemelor de sănătate.

Mi-aș dori să stau la o casă cu curte. Mă emoționează subiectul. Mi-ar plăcea ca si Viorel să mai iasă din curte, n-a mai ieșit din casă de vreo 6 luni și așa ar ieși și el la aer. Sunt lacrimi pentru că eu eram obișnuită să vin la emisiuni cu Viorel, sunt foarte multe amintiri pe care eu le retrăiesc, dar acum sunt singură mai mult timp.(…)

Cea mai mare dorință a mea este să fiu sănătoasă, să fie Viorel sănătos, bunica mea, persoanele pe care le iubesc, pentru că aud de atât de multe boli și trebuie să avem grijă de sănătatea noastră. Am și eu momente când mă simt pierdută, chiar și cu toată psihologia pe care am învățat-o, am și eu momente de deznădejde, momente în care plâng. Înainte eu nu plângeam.

Deși am avut probleme în viață, consideram că doar o femeie slabă plânge, dar nu, am învățat că o femeie puternică își acceptă și vulnerabilitățile și lacrimile ne ajută să ne simțim mai bine.

Am fost de multe ori pierdută, dar ce-mi dă putere este că trebuie să am grijă de Viorel, altcineva nu are cine, credința în Dumnezeu, apoi faptul că eu sunt o persoană veselă, oricât de multe probleme am eu am o scânteie în mine, îmi place să râd, să fac caterincă, să fac haz de necaz. În cele mai grele momente eu râd”, a declarat Oana Lis.