Oana Lis trece prin clipe de COŞMAR. Viorel Lis a suferit un ATAC CEREBRAL

Oana şi Viorel Lis formează unul dintre cele mai atipice cupluri. Soţia fostului primar al Capitalei a trceut prin momente dificile.

26 sept. 2017, 05:52
Oana Lis trece prin clipe de COŞMAR. Viorel Lis a suferit un ATAC CEREBRAL

Oana Lis a trecut prin clipe teribile de curând, când lui Viorel Lis i s-a făcut rău şi a leşinat în casă.

Oana Lis, ÎN LACRIMI. Momentul care a făcut-o să cedeze EMOŢIONAL

„Nu mai pot, jur! Mă bucur doar că mai vin oameni pe la mine şi mai uit de ale mele. Nimeni nu ştie ce e în sufletul meu. N-am ieşit deloc din casă de frică. Acum câteva ore, dormeam în pat, ştiam că Viorel e în camera lui şi eram foarte liniştită. Din somn aşa, m-a luat. Am rămas foarte panicată. Eram aici, în pat, iar el doarmea în camera lui. Am auzit un zgomot şi am fugit. L-am văzut că a intrat în cameră, mi-a zis că nu mai vede, că se simte rău. Am sărit din pat, am văzut că se dezechilibrează. Am vrut să-l prind, dar a căzut pe pat, cu faţa în jos. L-am ţinut cu toată forţa de bluză, dar n-am putut să-l ţin bine. Din pat a căzut pe jos şi s-a lovit aici, de pat. Stătea cu capul în jos, voiam să-l ridic. Cred că a avut un AVC (accident vascular cerebral), pentru că mătuşa mea a avut aşa ceva şi am găsit-o aşa, că ştiu simptomele”,  a povestit Oana Lis.

Oana Lis, apariţie HORROR în public. TOATĂ LUMEA a rămas fără cuvinte FOTO

Oana Lis a povestit că i-a dat pastile lui Viorel, pentru că refuză să meargă la spital: „Ştiu că lumea mă îmbărbătează, că e diferenţa de vârstă, însă e greu. Nu pot să accept asta. La ultimul RMN a reieşit că are mici accidente vasculare, adică e predispus. Eu asta cred că a făcut. Nu a vrut să meargă la spital, el nici nu a recunoscut că a păţit ceva. El a zis că doar s-a împiedicat de ceva”.

Oana Lis vrea să recurgă la „machiaj vaginal”: „Selfie înainte şi după”