Oana Lis, veste uriașă pentru Viorel Lis după ce a scăpat de Covid-19. „O să-l fac tătic!”

Oana Lis a trecut prin momente dificile la finalul anului 2021, când atât ea, cât şi Viorel Lis au avutr Covid-19. Soţia fostului edil al Bucureștiului are un plan uriaș pentru noul an!

05 ian. 2022, 18:20
Oana Lis, veste uriașă pentru Viorel Lis după ce a scăpat de Covid-19. „O să-l fac tătic!”

Oana Lis, veste uriașă pentru Viorel Lis după ce a scăpat de Covid-19. Nevasta fostului primar al Capitalei este mai mult ca sigură că în 2022 va deveni mamă!

Oana Lis, veste uriașă pentru Viorel Lis după ce a scăpat de Covid-19

Oana Lis își câștigă  existența din consultațiile psihologice, iar de doi ani a depus dosarul de adopție. „Am depus un dosar de adopție și simt că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic. Eu am depus în București și e foarte complicat că aici nu sunt așa mulți ca în zonele rurale. Eu sunt părinte adoptator, dar nu am copilul. E de doi ani depus dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic, bunic. Am foarte multă iubire de oferit”, a declarat Oana Lis la Pro TV.

Oana Lis, despre starea lui Viorel, după Covid-19: „Unele persoane întreabă dacă a murit”

Oana Lis spune că este atât de pregătită încât crede că nu va da greș în rolul de mamă, iar privirea lui Viorel Lis se luminează doar la gândul că va avea grijă de un suflețel care nu a avut norocul să fie crescut de părinții biologici. „Sunt o persoană care o să iubească foarte mult copilul. O să râdem împreună, o să construim împreună”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Oana Lis, mărturisiri cumplite de pe patul de spital. Viorel Lis e în stare gravă: „Nu am simțit așa ceva în viața mea. El nu-și dădea seama unde este și ce face”

Aceasta a şi glumit pe tema dorinței de a adopta un copil. „Să nu primesc acum mesaje de la copii de 18, 19 ani… Vreau un copil mic. Zice să-l adopt, că moare moșul… Unele mesaje nu pot să le zic. Primesc tot felul de mesaje. Nu pot să înțeleg cum poți să spui că iubești o persoană pe care nu ai văzut-o niciodată”,  a mai spus Oana Zăvoranu.