Oana Lis, despre starea lui Viorel, după Covid: „Unele persoane întreabă dacă a murit”

Oana Lis, despre starea lui Viorel, după Covid. La mijlocul lunii noiembrie, fostul primar al Capitalei și soţia lui, au fost internați în spital, după ce s-au infectat cu virusul. Vedeta a vorbit despre starea de sănătate a lui Viorel, după ce a fost externat din spital.

03 dec. 2021, 18:17
Oana Lis, despre starea lui Viorel, după Covid: „Unele persoane întreabă dacă a murit”
Oana Lis, despre starea lui Viorel, după Covid

Oana Lis, despre starea lui Viorel, după Covid. Vedeta a spus că a rămas șocată după ce a primit o serie de mesaje și apeluri în care era întrebată dacă Viorel Lis mai trăiește.

Citeşte şi: Viorel Lis a cerut să-i fie pregătit locul de veci. Momente grele pentru Oana Lis!

Oana Lis, despre starea lui Viorel, după Covid

Viorel este într-o stare de fericire maximă pentru că trăiește. Nu credea că o să facă față, era vaccinat. Îmi este recunoscător. Mi-a și zis că dacă mai las dezordine prin casă nici nu mai îndrăznește să-mi zică ceva, având în vedere câtă grijă am de el. Se bucură de fiecare clipă, de fiecare zi.

E un dar de la Dumnezeu fiecare zi la vârsta lui și la comorbiditățile lui. El fizic se recuperează mai greu, mai tușește. Acum o să merg să cumpăr niște suplimente speciale pentru plămâni. Eu m-am pregătit mental pentru boala asta. E ciudat când îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit.

Eu simt că am acum a doua șansă la viață! Știu că nu e ceea ce unii vor să audă, dar ne-a salvat faptul că am fost vaccinați, că am mers din prima zi la evaluare la spital. Eu o să mai fac o radiografie la o lună după externare. Acum sunt OK!

Viorel este încă în convalescență, el se recuperează mai greu, dar din moment ce i-au dat drumul acasă, deși a avut o formă de Covid medie spre gravă, e mai deteriorat! Este o minune că trăiește! E o minune că nu a ajuns la ATI! Am văzut pe pielea mea că boala asta nu are nicio legătură cu răceala.

Mă bucur că am scăpat și am trecut cu bine peste asta! La mine sunt niște trăiri emoționale mai intense. Viorel a rămas cu tuse. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Balș, domnului doctor Adrian Abagiu, nu o să uit niciodată numele acesta!

Eu sunt foarte emoționată, nu credeam că Viorel o să supraviețuiască Covid-ului! El chiar a sunat-o pe verișoara lui și i-a spus să îi pregătească locul de veci. Ne era rău la amândoi și ne-am dat seama că ori murim acasă, ori mergem la spital.

A fost un șoc foarte puternic să îl văd pe Viorel la oxigen! A fost un șoc! Pentru mine a fost o experiență din care am învățat multe și vreau să îmi revin 100%, să fiu alături de Viorel. Acum o să merg la un doctor specialist în diabet pentru el, deoarece în spital a făcut insulină și vreau să vedem ce se întâmplă.

Are restricții, trebuie să țină diabetul sub control pentru că diabetul a luat-o razna în boală, acum. Au fost niște cote foarte mari nu doar la diabet, ci și cu tensiunea. Trebuie schimbat puțin tratamentul. Viorel a trecut pragul critic datorită medicilor și vaccinului, altfel nu văd ce l-ar fi salvat!„, a declarat Oana Lis.